Acronis True Image hata yardım

system_32
11-07-2008, 21:29   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
74 mesaj

slm arkadaşlar

Acronis True Image 10 u yükledim boot cd si oluşturdum. backup dosyasını D sürücüme aldım buraya kadar bi sorun yok ama tekrar recovery yaparken sorun çıkıyor backup ve recovery yapmayı xp de yapabliyorum sorunsuzca ama vistada hata veriyor.

burda tek c sürücümün görnmesi gerekmiyor mu? ben sadece c: yi seçip devam ediyorum. (toplam 2 sürücüm var c - d)

buraya kadar gelip  proceed tıklayınca

yukarıdaki gibi cizgiler çıkıyor ve bibbb sesi geliyor ardından donuyo hiçbi işlem yapmıyor restart yapmak zorunda kalıyorum.  ama aynı işlemleri başka bilgisayarda xp de uygulayınca sorunsuzca recovery yapıp windowsu eski haline getiriyorum.

xp de işlemleri yaparken 1. resimdeki gibi 2 sürücü çıkmıyor ama tek fark bu.

arkadaşlar lütfen yardım edin 1 haftadır bununla uğraşıyorum aynı işlemi  acronis 9 ile de denemiştim ama yine aynı hatayı aldım. nerde yanlış yapıyorum??? Teşekkürler...

Son Düzenleme: system_32 ~ 11 Temmuz 2008 21:53
uantakya
12-07-2008, 16:03   |  #2  
Yıllanmış Üye
465 mesaj

Porgram vista yı kasıyor olabilir.Sen o yüzden xp yi yükle...Eğer vista yı istiyorsan aldığın yere götürüp sor ve yapsın...

system_32
12-07-2008, 18:27   |  #3  
OP Üye
74 mesaj
uantakya
Porgram vista yı kasıyor olabilir.Sen o yüzden xp yi yükle...Eğer vista yı istiyorsan aldığın yere götürüp sor ve yapsın...
yorumun için teşekkürler...

vistayı kastığını zannetmiyorum. 128 mb lık ram i bulunan xp yi zor çalıştıran eski bilgisayarda 8 dakikada geri yükleme yapıyorum.

DaRWeLL
12-07-2008, 18:29   |  #4  
Yıllanmış Üye
1,851 mesaj

proğramın vistayı kasması ne yav??

system_32
12-07-2008, 20:09   |  #5  
OP Üye
74 mesaj

arkadaşlar bir de acronis i windows üzerinden çalıştırıp recovery yaparken aşağıdaki gibi bi uyarı geliyor ;;

burada reboot a tıkladığımda windows tekrar başlıyor(resimli anlatımlara baktım ama böyle bir uyarı vermiyor onun yerine başka şekilede gösteriyor)  ardından şu ekran geliyor;;

yukarıdaki ekranda N ye basarsam yine aynısı geliyor. eğer Y ye basarsam biraz bekliyor ve windows tekrar başlıyor ama hiçbir değişiklik yok vede acronis falanda başlamıyor.

her şeyi denedim ama olmuyor. SoruÜzgün