ekim sayısında verilen tam sürüm acronis privacy expert suite programının şifresini aldım ama nereye girilecek bulamadım. defalarca yeniden kurdum lakin programı her açışımda try ve cancel butonları var haliyle try butonuna basıp deneme sürümünü kullanıyorum . orada da şifre girilecek yer yok. dergide şifre programın açılışta şifre isteyeceği yazıyor ama bende bu çıkmadı sebebi ve çözümü bilenlere....
acronis
- 1
- 2
malesef öyle bir bölüm yok aynı dertten ben de muzdarip im.
bu forum a chip editörleri göz atmıyor mu? Merak ettiğim bu sorun sadece bende ve islamalparslan da olan bir sorun mu yoksa herkez de oluyor mu?
mesela sana soralım chip_recep, sen bu programı cd den kurup çalıştırmayı denedin mi?
defalarca kurdum ama ne kurulurken ne de daha sonra şifre girilecek bir yer yok...
Ya bu editörler forum sayfasından neden üyelere yardımcı olmuyor...
Boşunamı açtınız forum sayfasını...
alıntı:
Gönderen : gildorbu forum a chip editörleri göz atmıyor mu? Merak ettiğim bu sorun sadece bende ve islamalparslan da olan bir sorun mu yoksa herkez de oluyor mu?
mesela sana soralım chip_recep, sen bu programı cd den kurup çalıştırmayı denedin mi?
Yanıtlıyorum:HAYIR
NDENİ:CHIP cd sinde gelen tamsürümlerin %80 i için net e bağlanıp tam sürüm şifre alınması gerekiyor.Benim bilgisayarımda net olmadığı için programları maalesef kullanamıyorum.Yani benim için CHIP in verdiği tamsürümlerin bir değeri kalmıyor ne yazıkki.
tabii @chip_recep burada güzel bir noktaya değinmiş - herkezin internet bağ. olması şart değil...
ya programın deneme sürümünün araç çubuğunda satın al(ingilizce) olması lazım bak iice ona tıkla gir serial i okey
aynı sorun bende de var. bende de baglantı yok ve sifreyi almak icin 2 saat hotmail in nazını cektim. ama sifreyi girecek bir yer bulamadım! bir de benim anlamadıgım: sifreye ragmen mi süresi 15 gün? ee o zaman tam sürüm olmasından ne anladım?
----------------------------
only the dead have seen the end of the war.
"Acronis Privacy Expert Personal" TAM SÜRÜM PROGRAMIN ŞİFRESİNİ ALDIM AMA DAHA ÖNCEDEN KULLANDIĞIM İÇİN BANA "15 GÜNLÜK DENEME SÜRESİ BİTTİ" UYARISI VERİYOR.VE ŞİFRE GİRİLECEK ALANDA YOK.REGİSTRY'DEN PROGRAMIN ÇOĞU ANAHTARINI SİLDİM AMA BİRKAÇI SİLİNEMİYOR.NE YAPICAM?TEŞEKKÜRLER.
hakikaten yani olay dergiyi satana kadarmı? neden bir yetkili bu sorulara bunca zamandır yanıt vermiyor.
yardim@chip.com.tr adresine mail atarsanız sorununuzu çözeceklerdir umarım..
Recep arkadaşımın tüm dediklerinin arkasındayım.
Forum maşallah 7-8 kişi ile idare ediliyor onlarda olmazsa bilmiyorum artık kim cevap verir burda.Derhal müdahale şart bence..
alıntı:
Gönderen : chip_recepne gerek var adamlar kör değilya konuşuyoruz burada gelsin yardım etsinler veya bir cevap yazsınlar.
Üstad ;
Kızma yahu..Elbetteki görüyorlardır burada yazılanları ama bir posta yollamak çok mu zor sence?
Arkadaşlar,benzer sorunları bende yaşıyorum.Derginin kapağında tam sürüm yazan programların sitelerine kayıt olduktan sonra aldığım registration keyleri girince trial sürümü kullanmaya hak kazandığımı görüyorum.
- 1
- 2