Active Key Logger 4.2 klavyenizden yazılan tüm metinleri görmek ister misiniz?
www.winsoul.com
çok etik bir şey olmasa bile bazı durumlarda mecbur kaldığımız uygulamalar bulunuyor. bunlardan biride Active Key Logger. kurduğunuz bilgisayarda adeta yok olan yazılım, klavyede yazılan herşeyin kaydını tutarak belirlediğiniz FTP veya e posta adresine otomatik olarak gönderiyor. Böylece bilgisayarınızda yazılan tüm yazılardan haberdar olabiliyorsunuz. Programı isterseniz ebeveyn kontrolü olarak da kullanabilirsiniz.
Active Key Logger 4.2
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
1,418 mesaj
Yıllanmış Üye
2,336 mesaj
MSN şifresi öğrenmek için bire bir :))
Yıllanmış Üye
801 mesaj
temiz bir programa benziyo, ama msn yazışmalarımı kaydetmedi...üstelik gizlenme kabiliyeti yok...
OP Kapalı Hesap
1,418 mesaj
OP Kapalı Hesap
1,418 mesaj
bende hata vermmemişti msn de yazışmaları falan görebiliodum daha doğrusu klavleden yazılan tüm metinleri görebiliodum
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (130880) ~ 20 Temmuz 2009 14:19
Yıllanmış Üye
801 mesaj
programın kurarken ayarlarını eksiksiz yaptığınıza eminmisiniz çünkü bende o programı denedim de onun için...programı kurarken ingilizce "program ekle-kaldır a eklenmesin" veya "desktop a eklenmesin" kutucuklarını işaretledim...ona rağmen program-ekle kaldırda vardı...msn için siz ayar yaptınız mı?Son Düzenleme: matrax551 ~ 20 Temmuz 2009 17:04
OP Kapalı Hesap
1,418 mesaj
sana fikrini soran olmadı
OP Kapalı Hesap
1,418 mesaj
programı kurarken ingilizce "program ekle-kaldır a eklenmesin" veya "desktop a eklenmesin" kutucuklarını işaretledim...ona rağmen program-ekle kaldırda vardı...msn için siz ayar yaptınız mı?www.forumcambaz.com/keylogger.../28419-n-keylogger-v2-3-cikti-resimli-anlatim.html
BELKİ BU LİNK İŞİNİZE YARAR BENDE VİDEOLU ANLATIMI VARDI Bİ SORUN ÇIKMAMIŞTI