var mısın yok musun da boş çıkan kutu
videoyu ekleyemedim. alttaki linkten izleyin
http://haber.mynet.com/detay/mag ... nda-bos-kutu/472292
acun sen yapma bari
SAĞOL SERAFİN. oynama olduğunu sanmıyorum beb şahsen
arkadaşlar ne bekliyorsunuz ki? o programlar vs. iyi amaçlı gözüken olaylar sadece, adamlar hayrına değil tamamen para kazanma amaçlı yapıyor, e durum cebi doldurmak oldumu böyle şeyler döndürürler tabi. bugüne kadar ki her programlarında biçok şey ayarlı değilse(acunda ötekilerde dahil) bende uğur değilim. kaldıki o 50 cent'i christina'yı getirmeleri falanda hep oyun, onlara verilen milyon dolar civarında paralar sırf oraya bikaç saat gelsin diye, tabi ekstradan tüm yolculuk ve konaklama masraflarıda kanaldan, bağılanılan miktar ne?
arkadaşlar ne bekliyorsunuz ki? o programlar vs. iyi amaçlı gözüken olaylar sadece, adamlar hayrına değil tamamen para kazanma amaçlı yapıyor, e durum cebi doldurmak oldumu böyle şeyler döndürürler tabi. bugüne kadar ki her programlarında biçok şey ayarlı değilse(acunda ötekilerde dahil) bende uğur değilim. kaldıki o 50 cent'i christina'yı getirmeleri falanda hep oyun, onlara verilen milyon dolar civarında paralar sırf oraya bikaç saat gelsin diye, tabi ekstradan tüm yolculuk ve konaklama masraflarıda kanaldan, bağılanılan miktar ne?
sabah bende izledim mynette hatta facebookta paylaştım görünce çok şaşırdım zaten bir numara olduğu belli bunların hepsi düzmece hepsini daha önceden tezgahlıyorlar eğer gercekten yürekleri olsa canlı yayınlarlar hepsi banttan yayınlanıyor bantan verincede işlerine gelmeyeni kesip atıyorlar.
Ya Konu Uzamasın Recep Abi Konuyu Kilitlermisin Neden Mi ?
Acun Boş Kutu Nedeni Açıkladı :
Kutulara Para Kartları Yan Taraftan girdiği İçin Arada Sırada Tam Oturmuyor Ve Kutunun İçine düşüyor 3 - 4 Kişinin Başına Daha Gelmiş Bir Olay