Ad-Aware 2007 lavasoft tarafından geliştirilmiş,dünyanın en çok kullanılan,en iyi casus program temizleyicisidir. Pro versiyonunda; free sürüme göre Ad-Watch (gerçek zamanlı koruma) ve gelişmiş araçlar fazladan yer alıyor.
Sistem Gereksinimi: Pentium 600 mhz ve üstü İşlemci, 50 Mb. sabit disk alanı, 50 mb.Bellek, İnternet Explorer 5.5, Firefox 1.5, Opera 9, Windows 2000/2003/XP
NOT: çalıştır'dan services.msc yi çalıştırıp ad-aware services programını elle yapın yoksa belleği 20 mb. boş yere işgal ediyor..
Ad-Aware 2007 7.0.1.5 Bedava
- 1
- 2
viking20https://www.chip.com.tr/forum/konu.asp?TOPIC_ID=26636&SearchTerms=ad-aware,2007,
önceden vermişler.
KENDİ DALINTA TEK İSİM HER HALDE KİMSENİN İTİRAZI OLMAZ BU CEVAP'I VERDİĞİME
Güzel program bekliyoruz full versiyonunu
Beta sürümünün Adwatch koruması varmı ?
Peki beta sürümünün kullanım kısıtı varmı?
Yükledim ama serial istedi ve 20 günlük süre olduğunu belirtti , önceki beta sürümlerinden birini kurduğum için bu sürede bitmiş ve çalışmam dedi.
ustam iyi de beleş mi bulurmuyuz full beleşini verecekler mi
sarı kalem pek çıkmamış ta beşel full versiyonu verecekler mi bulurmuyuz daha sonra yoksa
asimilecievet tam sürüm tarihi belli oldudemişsin.senin bu hazırlayacağın bedava olanı mı plus pro mu ne?haziran 7 tam sürüm tarihi
foruma ilk ben verecegim
türkçe yamasınıda hazırlıyacagı
ustam iyi de beleş mi bulurmuyuz full beleşini verecekler mi buyrun adamın ne dediğini anlamadıysanız bu adam böyle der...
tamam diğerlerini de buluruz bir yerlerden
sağolasın asimileci...
sonunda geldi,gözümüz yollarda kalmıştı.
ad-watch free versiyonda var mı yoksa plus ve pro'damı?
bu arada language packı ben göremedim türkçesi yok galiba.
kardeş bu program iyi de bi lisan numarası istiyor onu nerden bulabilirim bi yardımcı olursananız sevinirim
sende olmassan kardeşim kim bu siteyi ayakta tutacak allah uçuş takımlarına zaval vermesin
next_7500sende olmassan kardeşim kim bu siteyi ayakta tutacak allah uçuş takımlarına zavalamin...bencede...peki bişey soracağım.Bilgisayarımda mcafee kurulu onu kaldırmadan aynı anda bu programı kursam ne olur...
Son Düzenleme: Zülfikar ~ 09 Haziran 2007 12:58
asimileci kardeşim özel göndermiştim sana bir ilgilenirmisin
- 1
- 2