ad-aware 2008 indirdim kurdugumda böcekli (kene gibi) bi resim geldi masaüstüne
bi türlü kuramadım nasıl kurulur bu program
ad aware 2008
hehehe kurmana gerek yok kı ben kurmadım walla hatta adı watch tv mı neydı harelde
hiko91hehehe kurmana gerek yok kı ben kurmadım walla hatta adı watch tv mı neydıevet kardeşime katılıyorum fakat o yüklediğin hiç bir işe yaramıyor çünkü ücretsiz diye sunuduğu sana bölümü hiç bir işe yaramıyor
ıyıde senın kurmaya calıstıgın program antıvırus degılkı
Antivirüs programın yoksa KIS 2009 veya Eset Smart Security kurabilirsin ama bunlar ücretli ücretsiz olarak Avira derim.
onceden bende avirayı onerıyodum ama oda fıs cıktı .bak chipin haziran sayısında ashampoo varmıs onu kullan derım
qazxben gayet dıkkatlıyım zaten herkez kendı dusuncesını paylasabılır aviraya hep olumlu yorum yapılacak dıe bı kaıde yok yanı.kullanmak ısteyen gıtsın yıne kullansın
ok dostum.bende herkes avira kullansın diye bi çaba içinde değilim zaten.dileyen istediği antivirüsü kullanabilir.yalnız black rose arkadaşımız ad awarenin ücretsiz sürümü yerine ücretlisini yada daha iyi bir spayware prgramı kullansa iyi olur...
o ad-watch real time koruma sağlayan bölümü ad-awarenin. Yani paralı sen sadece normal programı kullanabilirsin . Antivirüs niyetine birtek onuda kullanma çünkü antivirüs değil bu yazılım. Kaspersky ya da Eset smart sec. kullan. yok gene ücretsiz olsun diyorsan Avira kullan =)