Ad-aware mi spyware doctor mu?

HPQ-User
03-03-2010, 23:35   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

ada sormuş:
arkadaşlar ben antivirüsümün yanında dahasıkı bir güvenlik olması için iyi bir antispyware gibi programlar arıyorum çok araştırdım 2 prograram buldu sizce hangisi daha iyi daha kullanılıdır yada başka bir öneriniz var mı?

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
intel amd
2 gb ram

İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; tr; rv:1.9.2) Gecko/20100115 Firefox/3.6

Kapalı Hesap (169436)
04-03-2010, 13:18   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
280 mesaj

Şimdi iki programda kendini ıspatlamış güzel programlar ancak ben ad aware kullanmanı tavsiye ederim çünkü spyware doctor lisansını interneti gördüğü anda hemen aktivasyon istiyor onunla uğraşamazsın yani onun için full olarak ad aware indirmeni öneririm.

jojobey
11-03-2010, 20:19   |  #3  
Taze Üye
6 mesaj

spyware doctor u uzun sure kullanan biri olarak ad-aware diyorum..ben avastın yanına su an spybot denilen bir prog. kurdum..fena degil ama adawarenın elıne kımse su dokemez..

Hayalet 26
11-03-2010, 21:27   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,018 mesaj

Spyware Terminatör...
Windows 7 ile uyumlu olmamasına rağmen xp modunda kurup çalıştırdım.Takır takır çalışan bir program ve ücretsiz.Sistemde 2 tane trojan buldu ki bir tanesi anilogo denilen 4. derece bir worm,yani çok tehlikeli.Hips koruması ve 8 adet koruma kalkanı var.İnternet Explorer ve Firefox kullananlar için web korumasıda mevcut.Biraz reklam gibi oldu ama ben bu programı çok beğendim.
Ad aware nin ücretsiz versiyonunu uzun zaman kullanmıştım.Bu program çok kötü ve bazı çerezler dışında bulduğu hiçbirşey yok.Ücretli sürümü belki daha iyidir.Spyware Doctor ise bu alandaki en iyi programlardan ancak mutlaka satın alıp kullanmalısınız.Ücretsiz sürümü temizleme yapmıyor..

gomis
12-03-2010, 15:39   |  #5  
gomis avatarı
Üye
68 mesaj

bu sisteme ve diğer özelliklere göre değişen bir durum ama spyware doctor bence biraz daha önde çünkü hertürlü virüsü algılıyor ve anında çözüm sunuyor. denediğim bir bilgisayarda ad aware 150 spyware doctor 220 tane buldu yorum size kalmış

mancukya
12-03-2010, 19:02   |  #6  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
2,844 mesaj

ad adware ve spybot bu 2 firmanin ürünü Antivirus yazilimlari spywareleri es gecdigi dönemlerde hic biri yokken bu isi yapiyorlardi cogu firma korumalarini bu 2 sirketten aldi.
Ad adware parali olmasi yüzüne sürekli gelisirken spybot bedava oldugu icin  bir dönem geride kaldi son 2 senede ise 1 milyona yakin tanimlama ve 160 bine yakin pislik program ve siteyi bagisiklama yapabiliyor.
Yani bu 2 firma bu isin mimari kim ne derse desin spyboz bagisiklama yaparsaniz sisteminize bulasacak zararli yazilim sayisini baya bir azaltirsiniz temizleme icinde etkili bu isi yapan 30 geckin program var iyisi kötüsüyle ama 2 firmanin ürünü icinde güvenebilirsiniz.