arkadaşlar ben ad-awere kullanyorum fakat güncelleme olmasına rağmen güncelleme yapmıyor acaba neden ?
eskiden sorun yoktu
ad-aware
Bedava sürüm AD aWARE in kendini güncellediğini hiç görmedim. Mutlaka manuel güncelleme gerektirir.
Paralıyı bilemem...
eğer bahsettiğiniz ad-aware 1.06 sürümü ise sanırım ad-aware 2007 çıktığından bu sürüm için güncelleştirmeyi kestiler. ben de kullanıyordum son zamanlarda updater'ı update sitesini bulamadığı için 'error' veiyordu. ben de 2007 sürümüne geçtim. kolay gelsin
ayrı sorun bende de var,sanırım desteği çektiler.çok kötü yaptıklarının farkında değiller,zorla güzellik olmaz :)
2007 sürümü çok kasıntıya sebebiyet verdiği yorumları beni sevindirmemişti,yoksa yeni sürüme geçecektim.
güncellememesinin sebebi yeni versiyonunun çıkmasımı yani? tuhaf !
ee napcaz şimdi 2007 mi geçecez
Ben 2007 kullanıyorum. Güncellemesi bayağı uzun sürüyor...
Geçen bir virüsü temizlemek için norton 360 kurdum. virüsü temizledi ama hiçbir proğramın-ad aware 2007- de dahil günceleme yapmasına izin vermedi. bende kaldırdım..
yenisi çıktığı için eski olanına desteği kestiler sanırım aynı sorun bende de var güncelleştirme yapıldığında hata veriyor
Güncelleme yapmayınca kaldırdım.Yerine araştırma yaparken karşıma <a-squared free > çıktı onu yükledim.Türkçe olarak kullanımı var ve daha sayamadığım bir çok tarama şekli var.İlk taramamda PC de 8 kritik obje buldu.Daha bu programı deneme aşamasındayım.