Arkadaşlar benim bir sorunum var şuan kullanmakta olduğum xp sp2 bilgisayarda ben user kullanıcıyım yani admin değilim ve hiçbirşey yapamıyorum admin şifresinide bilmiyorum şifreyi koyan arkadaşta ortalıkta yok eski çalşan yani şifresini öğrenme gibi bir seçeneğim yok başka şekilde admin olarak giriş yapabilirmiyim yalnız ilk başta admin mi yada user olarakmı diye sormuyor yalnızca user var admin girişi yok nasıl admin olarak pc yi acar istediğimi yapabilirim
Admin olarak giriş nasıl yapılır
açılış ekranında kullanıcı ismi ve şifre girmeden ctrl + alt + bir kaç kere delete tuşlarına basın kullanıcı adına
administrator yazın enterleyin. eğer şifre var ise sistem açılırken f8 yapın güvenli modda açın ve hesabınızı admin yapın kolay gelsin
Rar içindeki dosyayı nero ile cd'ye yaz...
sonra bu cd ile bilgisayarı boot et...
ilk ekranda "1" yaz enter'la geç
daha sonra sabit disklerini göreceksin burada windows'un kurulu olduğu diskin numarasını gir ve enter'la burayı geçince kısa bir arama yapılacak.Arama bitince "sam" dosyası bulunacak bunu da enter'la bir sonraki ekranda kullanıcı adlarını göreceksin burada kırmak istediğin ismin numarasını yaz enter'la ve "y" ile onayla.Aşağıda yeşil bir uyarı göreceksin yani işlem tamam...
Tüm ekranlardan "esc" ile geri dön CTRL+ALT+DELETE ile sistemi başlat.Şifre Kırılmıştır...
Anlatması uzun ama şifreyi kırmak 1 dk alıyor.Çok kolay anlatmak bile gereksiz ama......
Arkadaşlar öncelikle Selam Bizim şidi Windows 8.1 sistemli bilgisayar war abim bana guest açtı kendinin de yönetici hesapı war ben de guestte uygyulama açamıorum direk onun parolasını istiyor bende şimdi kendime adminstrator açmak istiyorum ondan habersiz veya onun şifresini nasıl öğrenebilirim lütfen yardımcı olur musunuz !!!!!!