admin şifresi soruyor

HPQ-User
11-03-2009, 10:27   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

raskolnikov sormuş:
iyi günler...
panda isimli bir virüs proğramı kurdum sonra bilgisayar şifre sormaya başladı boş geçip entere basınca oturum açılıyor derken masaütü gelmeden tekrar ayarlarınız kaydediliyor deyip oturum kapatılıyor şeklinde açılmadan kapanıyor bilgisayar..
fakat ağdan paylaşıma daha önceden açmış oldugum d ve e yi görebiliyorum.

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
toshiba a 205 s4577 modeli

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; GTB5; InfoPath.2; .NET CLR 2.0.50727)

Banned
11-03-2009, 17:45   |  #2  
alierenerdal avatarı
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
361 mesaj

Kullandığınız Panda sürümünü de yazsanız iyi olurdu Panda 2007 ve Panda 2008 de böle program açıkları var;Güncelleme ile düzeliyor.Öncelikle Güvenli Modda bir Windowsu açın ,(Yine aynı hata olursa format zamanı gelmiş demektir)Sorun düzeliyorsa  Güvenli Modda Sistem Geri Yükleme deneyin(PAnda yüklü olmadam önceki zamana sistemi geri yükleyin!!!)
Diğer Soruna GElince ;Sizin Pcde Çevrimdışı Dosyalar etkinleştirilmiş olabilir, Denetim Masası/Klasör Seçeneklerine girip "Çevrimdışı Dosyalar" etkin olup olmadığını kontrol et,Şayet Etkinse Kapatmak İçin  Denetim Masası/Klasör Seçeneklerine girip Çevrimdışı Dosyaları etkinleştir deki "tik'i" kaldır,Sonra Yine "Denetim Masası/Kullanıcı Hesapları" na gir,Kullanıcıların Oturum Açma Ve Kapatma seçeneklerini değiştir i seç Sonra da Hızlı Kullanıcı Değiştir de ki tiki işaretle !!!!Ve Sistemi Yeniden Başlat!!!
Ayrıca Resimler le De Yardımcı Olmaya Çalıştım!!!

Son Düzenleme: alierenerdal ~ 11 Mart 2009 17:49
raskolnikov
12-03-2009, 00:21   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
7 mesaj

dostum ilgine çok teşekkür ederim ne yaptımsa olmadı...
en sonunda formatı çektik rahatladık
selamlar...