arkadashlar kucuk bir sorunum var.bilgisayarara kuluanci girshi ile giryorum.yani userle.sorun bende bilgisayara bir program indirdikden sonra onu kuramiyorum.her zaman administator engelliyor.ben bu engellemeyi nasil gecerimde bu bilgisayara bir msn yukleyibde kura bilirim.administatorlada girish yapamiyorum..lutfen bana bu konuda yardimci olun
administator engellemesini nasıl iptal edrim
İlk önce şu güzel türkçeni bizim anlayabileceğimiz dile getir. Cidden soruyu cevaplamak bile istemiyor insan çünkü anlamıyor.
ben şunu anladım: Admine giremyorsun doğrumu?
Şifre yanlıştır büyük küçük harf vardır admine sadece belirli saatlerde giriliyordur. bunları cevapla yardımcı olalım ;)
sorunum hic bir yukledigim programi bilgisayarda kuramiyorum,admin engeli ile karsilasiyorum,admin program kurmayi engellemish,bende girishi user olarak yapiyorum,admin gishi yapamiyorum
admin şifresini bilmen gerekiyor giriş için en temizi format atıp sistemi yeniden kurman olur böylece tüm admin hesabın kapanır bilgisayar senin değilse yapacak bir şeyin yok demektir.
arkadasım anladığım kadarıyla sen domaindeki bir usersin ve bilgisayarına bişeyler yuklemek istiyorsun.Surekli admin sifresi soruyor.En basit yontem sistem yoneticisine basvur.Adminin sifresini oğren:))
bunun küçük bir hilesi var login ekranında ctrl alt delete delete oraya administrator yazıyoruz giriyoruz
carl246bunun küçük bir hilesi var login ekranında ctrl alt delete delete oraya administrator yazıyoruzGöstersene o hileyi. Adam admin şifresini bilmiyor. Bol keseden cevap yazıyoruz.