Administor şifresini iptal etme

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
Banned
15-08-2006, 10:17   |  #1  
OP Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
43,715 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004
İbrahim
Merhaba;
Öncelikle böylesine güzel bir dergiyi bize kazandırdığınız için sizlere teşekkür ederim. Derginizin uzun yıllar okuyucusu ve aynı zamanda abonesiyim(aboneliğimi ara sırada yeniletiyorum-süreklilik arzetmiyor- ancak devamlı okuyucunuzum).
Sizlere sormak istediğim bir konu olacak. Evimde 2 adet bilgisayar kullanıyorum. Birisi kendime ve diğeri de kızıma ait. Kızımın bilgisayarını arada sırada kontrol etmek istiyorum ancak bunun için administor şifresini bilmem gerekiyor. Guest hesabı açık ama oradan her türlü bilgiye ulaşamıyorum. Admin şifresini kıran programlar var ama ben bunları kullanmak istemiyorum çünkü o zaman yeni şifre oluşturmak gerekecek ve kontrol edildiğinin farkına varacak. Ben onun bilgisayarı kontrol ettiğimin farkına varmadan admin şifresini bulup bilgisayarı kontrol etmek istiyorum. Guest hesabındayken Admin şifresini bulan programın olup olnadığını ya da bu işi nasıl yapabileceğimi yazarsanız memnun olurum.
Saygıları
CHIP YARDIM MERKEZİ:
Admin şifresini bulmanız mümkün değil sadece değiştirebilirsiniz. Yanlız sistem kurulurken başka bir kullanıcı açıp bu kullanıcıya Admin hakkı vermeniz mümkün bu sayede sisteme admin hakkıyla erişebilirisiniz.