BU FORUMDA "BİSİSORCAM" DİYE SORUNLU BİR ADAM VAR
BU ADAMI FORUMDAN DERHAL BANLAYIN HATTA MAC ADRESİNİ DE BANLAYIN BİR DAHA GİREMESİN ŞURAYA
BENİ DESTEKLEYENLER DE BU BAŞLIK ALTINA BİRŞEYLER YAZSIN
SİZ BENİ DİKKATE ALANA KADAR FLOOD YAPACAĞIM BU BAŞLIK ALTINDA
EĞER DİKKATE ALINMAZSAM BAŞKA BAŞLIKLARDA DA BU İŞE DEVAM EDECEĞİM
AdmİNLER MODERATÖRLER BURAYA GELİN !
Dostum adminler şuan yok şikayet ediyoruz ama ADminsiz Oyun gibi atan çıkan belli değil bekliyecez artık :(
olsun siz bu başlığa belirli aralıklarla yazın ki hep üstte kalsın selçuk islamoğlu arada giriyor görüyorum
Hiç inandırcı gelmiyor bu durum. Direk bana mesaj attığına göre beni eskiden de tanıyan biri olduğu kesin.
dediğim gibi dikkate alınmazsam bir kod yazıp sürekli flood yapacağım bu başlık altında
baktım yine dikkate alınmıyorum başka başlıklara da bu konunun linkini veren başka bir kod yazacağım
sabah akşam her başlığa bu konunun linkini gönderecek
bencede adam çok bilmişce hareketler yapıyor zaten forumda çöküşte koskocaman chip nasıl moderatör bulamaz ona bile şaşıyorum
Bu adam ne kadar banlansada geliyor tekrar.. Bu site çökerse ancak o zaman admin ve mod lar harekete geçer.
Bu denetmenler falan nerede acaba deli olacağım!
Adam daha düne kadar sistem toplayın 1 kuruş bile fazla olmaz derken 5 milyara pc aldım diyor
Vallahi salak. Egosunu yalanlarla tatmin eden bir dengesiz.
ben de dedim ki mümkünse mac adresini banlayın gelmesin bir daha
böyle birşey internet sitelerinde mümkün mü bilmiyorum
ZATEN AZICIK ŞEREFLİ OLSA BİR DAHA GELMEZ
EĞER BU ADAM BANLANMASA BİLE ENGELLENENLER LİSTENİZE EKLEYİN YAZDIĞI HİÇBİRŞEYE CEVAP VERMEYİN SONUNDA KENDİ KENDİNE GİDER
İŞTE O 5BİN LİRALIK PC OLAYINDA BİLİYORSUNUZ ADAM SALAK YİNE DE YAZIYORSUNUZ
arkadaşlar sanırım banlanmış açtığı konu kilitlenmiş ve profiline de girilmiyor