Arkadaşlar bi nickim daha var ona neden giremiyorum acaba?her şey tamam yazıyorum şifreyi falan diyor ki yanlış girdiniz.neden böyle yaptı anlamadım.
site hakkında pek bilgim yok ama belki ip sorunu vardır... yani tek 1 ip den hesap alınabılyodur bu yüzden diğer hesabınızdan devre dışı olmuştur.. bazı siteler öyle ama burayı pek bilmiyorum yöneticilere mesaj atın ilgilenceklerdir
tmm saol
edit:çokta umurlarında biri ilgilenmiyor diğerinin msj kutusu dolu çokta tın bea diyip geçiorlar
Alıntı: GannicusS çokta umurlarında biri ilgilenmiyor diğerinin msj kutusu dolu çokta tın bea diyip geç
Alıntı: LENO7 bir şey diyecektin galiba kardeş ?
Alıntı: GannicusS bir şey diyecektin galiba kardeş ?Arkadaşın dediği gibi içbirşey adminlerin umrunda değil..Kaç haftadır bu site sürünüyor...bir açıklama bile yok Adminlerden..
Alıntı: LENO7 Arkadaşın dediği gibi içbirşey adminlerin umrunda değil..Kaç haftadır bu site sürünüyor...bir açıklama bile yok Adminlerden..ben galiba ban yedim diyicem kötü birşey yazmadım ki yazsamda şöle şöle yazdıgınız yuzunden ban yediniz dese.