Adobe dreamweaver cs4 indir

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
medikalmali
19-10-2009, 13:08   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
20 mesaj

Standartları temel alan Web siteleri ve uygulamalar tasarlayın, geliştirin ve sürdürün
Sektörün önde gelen web tasarım araçlarını kullanarak birinci sınıf web siteleri ve uygulamalar oluşturun. Adobe® Dreamweaver® CS4 yazılımı web tasarımcıları, web geliştiricileri ve görsel tasarımcılar için idealdir.

Biliyor muydunuz?

Değişiklikler anlıktır.
Dreamweaver CS4′ teki yeni Canlı Görünüm ile koda doğrudan erişim sağlarken bile web sayfalarınızı gerçek dünya tarayıcı koşullarıyla tasarlayın.
En yeni özelliklere bakın

Çevrimiçi eğitim geçiş yapmayı kolaylaştırır
Adobe GoLive® yazılımından Dreamweaver’a geçiş yapmak mı istiyorsunuz? lynda.com adresindeki bu eğitim videosu Dreamweaver’daki genel GoLive görevlerini gerçekleştirmek için ipuçları sunar.

http://www.adobe.com/designcenter/dreamweaver/articles/drwcs3_golivemigration.html

Web sayfalarını düzenlemek hızlı ve kolaydır
Sayfalarınızın tasarımlarını Dreamweaver ile oluşturursanız, son kullanıcılar, InContext Düzenleme çevrimiçi hizmetiyle, sizden yardım almadan veya ek yazılım kullanmadan web sayfalarını düzenleyebilirler. Dreamweaver tasarımcısı olarak, sayfalarda belirli bölgelere değişiklikler yapılmasını sınırlandırabilirsiniz.

http://www.adobe.com/products/incontextediting/

illegal paylaşımlar yasaktır!

Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 19 Ekim 2009 15:33
slayerbaris
19-10-2009, 13:47   |  #2  
Üye
99 mesaj

Yasak değil mi bu tarz paylaşımlar burada?

melen
19-10-2009, 13:49   |  #3  
melen avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
3,638 mesaj

Evet. Crack VAR GİBİ görünüyor.
Bu bir reklam olabilir. Başka bir konu da da yazılmış "Forum İstanbul" sitesi.

Son Düzenleme: melen ~ 19 Ekim 2009 13:57
slayerbaris
19-10-2009, 13:55   |  #4  
Üye
99 mesaj

Evet olabilir belkide olmayabilir Soru

Son Düzenleme: slayerbaris ~ 19 Ekim 2009 13:59