selamlar
sitede aradim ama varsada ben bulmadim bastan kusura bakmayin
benim aradigim adobe flash la yapilmis sitelerden resim nasil yada hangi programla alabilirim? cunku sag tiklayinca bilindigi gibi yemiyor.
Adobe Flash la yapilmis sitelerden resim nasil yad
dostum İE 7 ya da başka bişey farketmez
kullanırken dosya menüsünde ya da başka bi yerde sayfayı ......... ile düzenle diye bi seçeneği bul burda ki noktalı yerler word, frontpage, dreamweawer, vs olabilir.
bu şekilde ordan kopyalayabilirsin.
hmmm tamam anladim insallah ise yariyodur ,sagol cevap icinde kolay gelsin
eyvallah
bu bi ise yaramiyor ,siteyi aliyor ama resimleri kopyalamiyor
flash catcher programını kullan resim flash ne varsa indir ;) tek tıklaman yeterli
hmm tamam oldu ozaman bide bu programi kullaniyim
sagolasin
baktim programi baya oven var sagolasin yardimlarin icin tekrar kolay gelsin
sen saol problem degil ;) İşini görür.
way hocam hızır gıbı yetısıyosun bakıyomda kapısalımmı:):):):)
tüh be bende bişey biliyom sandıydım
benım velıahtım sen ol ıstıyosan:):) nasıl olsa dersane baslayınca gıremıcem buraya:) malum artık ossye gırcez:)
yani bilgi paylastikca buyurmus ne alakasi varsa simdi konuyla :)
est. arkadaslar lutfen ben kimseyi kendimden üstün görmem insanız hepimiz benim bildiklerimi siz sizin bildiklerinizi ben bilmem hersey paylasa paylasa cogalır saygılar :)
Emirelim sana gelince kapısmak istiyorsan 40 fırın ekmek yemen gerek :) Ki ben seni rakip olarak degil, Forumdasım olarak göruyorum :) illede kapısalım diyorsan buyur :)
vay be millet kapisiyor bilgi konusunda ne mutlu turkum diyene :)
kolay gelsin
ya kardes bu genede resimleri kaydetmiyor deniyorum deniyorum bir turlu olmadi
sen flas sitelerindeki resimleri mi almak istion programsız yapabilrsin
sayfadayken ( print screen ) tuşuna bas ve paint veya başka bi prgrama ctrl V yap veya yapiştir de
print screnn olayini bilmeyen kalmadi maksat basinda yazdigim gibi sag tikla kaydet gibi bir yontem varmi yokmu ama oraya kadar yapilacagina en kolay yolu diyeyim ben size madem ,bukadar kasiliyo olay:) ne izlersen izle yada hangi resme bakarsan bak kisava internetten inddimek isteyipte indiremedigin herseyi ARACLAR-->INTERNET OZELLILERI---->GENEL--->Gcmisin hemen yaninda AYARLAR sekmesi var ona basip ordan DOSYALAR kismina girilince ne istiyosaniz copy past yapin yeterli
oh be rahatladim simdi
benim windows ingilizce oldugu icin kusura bakmayin ceviride yanlislik olduysa
bide ingilizcesini yazayim Tools-->Internet options-->Generel-->(hemen Home page altindaki)Browsing history kismindaki-->Settings'e basiyoruz acilan penceredende View Files olay bitmistir