adobe flash playerin en son sürümünü yüklüyorum yüklenior sorunsuz bir şekilde fakat adobe flash player destekli bir video açmak istiorum çalışmıor yeniden yükleme istiyor google chrome kullanıorum sorun nedir
Adobe flash player yüklü ama çalışmıyor
Google chrome'un flashı kendi üzerinde kurulu gelmesi gerek?
Burada nasıl aktif edeceğin yazıyor.
adobe flash player yüklü olmasına rağmen bazı sitelerde videolar açılmıyor,diğer tarayıcılarda da açılmıyor yardımcı olurmusunuz
niye kimse cevap vermiyor! lütfen yardımcı olun
adobe flash player zaten internet explorerla entegre.program ekle kaldırdan kaldırılmıyor.adobe unnistall programıyla kaldırdıktan sonra da adobe sitesine girdiğimde adobe yüklemenize gerek yoktur internet explorerla entegre yazısı çıkıyor.internet Explorer ı silip tekrar yükledim yine olmadı.tarayıcı ayarlarını sıfırlamayı da denedim yine olmadı.
Kardeşim windowsun hangi sürümünü kullanıyorsun ? Ben windows 7 kullanırken hiç bir sorun yoktu ama windows 10'a geçince bende de aynı sorun çıktı. İnternette çok araştırdım ama bulamadım. Ayrıca işletim sistemininde güncel olması gerekiyor. Eğer bekleyen update varsa onları yap tekrar dene...
Windows 8.1 pro kullanıyorum.İşletim sistemi güncelleştirmelerini yaptım yine internette videolar açılmıyor.