teşekkürlerimle.
ADOBE FLASH PLAYER
- 1
- 2
Yanıtınızı bilgisayar kapalı olduğu için geç gördüm.Sorun çözüldü.Bu arada ie'nin getflash eklentisinide iptal etmek gerekiyormuş.
İlginize çok teşekkürler.
sorun çözüldü derken sizin söylediğiniz yerden indirdikten sonra tabi.
miniş, bende de aynı sorunlar oluyordu (belki yine vardır). pek fazla video sitelerine girmediğimden bilmiyorum ama bazılarında video oynatırken adobe flash player istiyordu. halbuki bilgisayarda yüklü (flashplayer10 kurulu). ayrıca bilgisayarda hiçbir sorun yok, her şey tıkır tıkır çalışıyor. değiğim gibi bir tek bazı video sitelerinde sorun çıkarıyor. işletim sistemi vista ve firefox 3 kullanıyorum. ie7 ile de sonuç aynı. sende hangi sitede sorun çıkarıyordu ve de nasıl çözümledin olayı. bunları yazarsan çok iyi olur. sorunlu siteyi yazarsan ben de deneyeyim, eğer sorun varsa halledeyim hazır konu açılmışken
(Şimdi baktım youtube videolarını açmıyor)
meteorolojinin kısayolunu masa üzerine aldım.bastığımda çıkan sayfanın sol üstündeki reklama imleçi getirdiğimde ie sorunla karşılaştı kapatılması gerekiyor yazısı çıkıp hata raporu oluşturuyor.hata raporunun ingilizce olan ayrıntılarında da yukarıda gönderdiğim gibi yazıyor.
bu arada yeni sürüm var:Flash Player 10 RC2 (IE)
Flash Player 10 RC2 (Non-IE)
ıtınızı bilgisayar kapalı olduğu için geç gördüm.Sorun çözüldü.Bu arada ie'nin getflash eklentisinide iptal etmek gerekiyormuş.
İlginize çok teşekkürler.
İlginize teşekkürler. Dediğiniz gibi yaptım ama sonuç değişmedi. Hem firefox için olanı hem de IE için olanı kurdum. IE'nin getflash eklentisini devre dışı bıraktım (Bende Flashget yüklü. Sizin getflash eklentisi dediğiniz FlashGet GetFlash Class mı oluyor?) Onu da tam bilmiyorum ama devre dışı bıraktığımda da sayfada hata oluşuyor bazı nesneler görünmüyor (IE'de).
Ben bunları hep youtube için denedim. Daha önceden böyle bi sorun yoktu (youtube kapanmadan önce) üstelik daha eski sürüm vardı flashplayer in. Ayrıca metacafe.com da denedim orada sorun yok, bi tek youtube sorun çıkarıyor. Sizde youtube da video izleniyor mu? Aslında çok da önemli değil, nette video izleyen biri değilim. Ama 1-2 yerde daha karşılaştım, mesela eğitimle ilgili herhangi bilgi veren bi yerde lazım olur diye halletmek istiyorum.
ie eklentisi gflash class ı kastediyorum.
youtube denediğiniz yerden sorun çıkarıyo olabilir.nereyi kullanıyorsunuz.
yine yararlı katkınız için teşekkürler.
viking20Bu eklenti de mevcut bende. Sağolun ilginiz için.
Sorunu buldum sonunda. Sorun anonim sörf için kullanıdğım siteyle ilgiliymiş. http://anonymouse.org adresiyle anonim sörf yaptığımda youtube videoları izlenmiyordu ve adobe flash player yükleyin şeklinde bi yazı çıkıyordu sitede. Fakat http://www.ztunnel.com/ adresiyle giriş yaptığımda sorun olmuyor. Zaten önceden de dediğim gibi normalde bir sorun yok da sadece youtube için sorun çıkarıyordu, diğer video sitelerinde zaten sorun yoktu.
"youtube denediğiniz yerden sorun çıkarıyo olabilir.nereyi kullanıyorsunuz"
diye onun için sormuştum.
esenlikler dilerim.
miniş"youtube denediğiniz yerden sorun çıkarıyo olabilir.nereyi kullanıyorsunuz"teşekkürler
diye onun için sormuştum.
esenlikler dilerim.
- 1
- 2