explorer la adobe flash player 9 u yükledim.adobe flash player activex şeklinde yüklendi.bazı sayfalarda video açmıyor.açılmayan siteler adobe yeni sürümünü yükleyin diye adobeye yönlendiriyor.
yardımcı olabilecekler varsa teşekkürler.
ADOBE FLASH PLAYER
- 1
- 2
ordan da yükledim adobe flash player 10 activex şeklinde yüklendi.sonuç aynı
You need to enable Javascript in your browser
ayrıca böyle bir cümle de yazıyor.ilginiz için şimdiden teşekkürler.
deniyim.java ile ilgili uyarı ne anlama geliyor.biliyormusunuz?halihazırda java yüklü.
Java yüklüse Javayla ilgili bi problem olduğunu sanmıyorum
ie activex yüklemelerinde bazen problem çıkartabiliyo
Manuel yükleme yapılmalı
rapidden de 10 activex şeklinde yükledi.sonuç aynı.
manuel yükleme nasıl oluyor.
Rapid den indirdiğin zaman programı bu resimdeki gibi yüklemen gerekiyo
Bu manuel dediğimiz
ie eksik olan bi eklentiyi sana yüklemen için uyarır
Buda bazen problem çıkartabiliyo
manuel yükleme bu anlamamı geliyor.tekrar silip yükliyim.sildikten yada yükledikten sonra yeniden başlat gerekiyor mu?
BU ARADA ZAMANINIZI ALIP UĞRAŞTIRDIĞIM İÇİN TEKRAR TEŞEKKÜRLER.
Manuel yüklemen de internet sayacın ie kapalı olması qerekir
bi tavsiyede bulunmak isterim ie kullanıcısısın
Firefox u denedinmi
Bu takım problemleri Firefox da daha hiç denk qelmedim
Firefox dada denedim.olumsuz.belki de ben eksik birşeyler yapıyorum.sonuçta yapılması gereken tüm adımlar da harfiyen uygulanmış durumda.
Aldığınız hatanın resmini koyarsan yorum yapabilirim
Bu problemi bende yaşadım Çözülmücek bişey değil..
Technical Information
To uninstall the Adobe Flash Player plug-in and ActiveX control, click here
Problem caused by Flash Player
This problem was caused by Flash Player, which was created by Adobe Systems Inc..
Recommendation
--------------------------------------------------------------------------------
Adobe Systems Inc. has released a new version of Flash Player. The most current version includes security and stability improvements that might solve this problem.
Go online to the following website to install the Flash Player update.
Adobe Systems Inc.
Note
Adobe Systems Inc. recommends uninstalling existing versions of Flash Player before installing the latest version.
How do I uninstall a program?
Click Start, click Control Panel, and then click Add or Remove Programs.
Click Change or Remove Programs, click the program you want to remove, and then click Change/Remove or Remove.
Note
If the program that you want to uninstall is not listed, it might not have been written for this version of Windows. To uninstall the program, check the information that came with the program.
Additional Information
If you have installed the latest version of Flash Player and still experience problems, contact Adobe Systems Inc. support for additional assistance:
Adobe Systems Inc.
If you use Internet Explorer as your web browser, you might be prompted to install an ActiveX control after clicking the Download button. To install the ActiveX control, click the gold bar at the top of the Internet Explorer browser window, and then choose Install ActiveX Control.
Bu oldumu şimdi
İlk defa böle bi hata görüyorum
Resim demiştim ben
meteorolojinin kısayolunu masa üzerine aldım.bastığımda çıkan sayfanın sol üstündeki reklama imleçi getirdiğimde ie sorunla karşılaştı kapatılması gerekiyor yazısı çıkıp hata raporu oluşturuyor.hata raporunun ingilizce olan ayrıntılarında da yukarıda gönderdiğim gibi yazıyor.
yazdığım gibi. resim yok çünkü.
nasıl taşınacağını beceremedim.yazıyorum.hata raporunda şunlar yazıyordu:
hata imzası
App Name:ie.exe
Mod Ver:1.0.0.1 Offset:00008c20
App Ver:7.0.6000.16705 Modname:getflash.dll
Bakım onarım ile ilgili problemlerin olabilir
Normalde pc kullanırken hata mesajları alıyomusun
başka hiçbir yerde sorun yaşamıyorum
çözemiyoruz herhalde.ilgilenip zaman ayırdığınız için tekrar teşekkürler.
- 1
- 2