merhaba ben Adobe Premiere Pro CS3 calisiyorum. yaklasik 45 dakikalik bir film hazirladim. kullandigim görüntüler icinde divx ile Codec olmus görüntülerde var. Ayrica bilgisayarima dvx codec yükledim. ama iki seferdir bir iki gün calisiyorum sonra premiere programi acilmiyor. aciliyor gibi yapiyor ama acilmiyor? ve ilk seferinde basaramayinca laptopumu formatladim. iki gündür normal tekrar calisiyordum ama ayni sorun cikti. Ne yapmaliyim..acaba dvx kaynaklimi yoksa sistemdenmi? yardim lütfen....
Adobe Premiere Pro CS3 sorun var! yardim lütfen..
acaba kullandığınız program eksik yada cracklı olmasından yapıyor olabilir kullandığınız sürüm hakkında nette bir araştırma yapın acaba bi yama patch varmı bazı programlar cıktıktan sonra gözleenn hataları bu şekilde düzeltiliyor donanımsal olacağı pek aklıma gelmiyor en fazla ısınır aklıma gelenler bunlar. sıcaklıklarada bir göz at derim.
premiere pro adındanda anlaşılacağı gibi profesyonel bir editordur yani bunun anlamı o da her profesyonel editor gibi kendi embed codeclerini kullanır, sen makinanaistediğin kadar codec yükle o dosyaları işlemeyecektir bu durumda 2 seçenek var ya directshow çalışan bir editor kullanacaksın (womble vs.) yada işlemek istediğin videoları yüzlerce çeşidi olan bir video converter yardımıyla master kalitesine göre DV avi veya mpeg2 yada mpeg1 olarak yeniden kodlayacaksın yeniden kodlamış dosalar sorun çıkarmayacaktır.