foxit reader'ın adobe karşısında avantajları dezavantajları nelerdir bulma konusunda rakam ya da kelime yazınca 2'de bazılarını bulamadığımızı söylüyordu. sınav başvurularında çoğunlukla pdf olduğu içinkelime ya da istenen meslek numarasının hepsini bulması gerekiyor. bunda sorun olmaz di mi?
adobe reader mı kullanayım yoksa foxit reader mı
sistemi kasmaması güzelde türkçe mi birde o dediğim sorun halledildi mi? 220 mb yer kaplıyor hız yönünden adobe 9 sorunlu değil de sadece pdf için her yere internet tarayıcısına msconfige kadar kendini kopyalıyor.
çok sağolun cevaplarınız için artı ve eksi karşılaştırma yaparsanız sevinirim.
Bence yoruma gerek yok. Sadece pdf görüntülek için kullanacaksan ki öyledir.
foxit reader
Aynı iş için nerdeyse 100 katı büyüklükteki bir programı kullanmak saçma. Eğer sadece pdf görüntülemek için kullanacaksan.
tabiki o iş için kullanacam tek forumlarda foxit reader 2 aramada sorun var diyor ondan çekiniyorum. biliyorsun başvurularda mesela 3326 numaralı mezunlar alınacak diyor ösym. 50 sayfada yazı var. tercihlerin buldan hepsini bulması lazım bulamazsa benim için sorun oluşturur. arada bir tanede olsa kaçarsa. ama 3'te bu sorun giderilmişse tabiki foxit'i yüklerim. zaten adobe kullanıyordu. eksilerini biliyorum adobe'nin. foxit arama ihtiyacımı karşılayacaksa yüklerim.
foxit reader'in aramasında sorun var mı? kullananlar cevap verebilir mi. şimdiden teşekkür ederim.
çok sağol viking duyduğum 2'deki arama sorunu var mı? yokmu? foxit'i kullananlar bu sorunun halledilip halledilmediğini söylerse sevineceğim.
önemli değil.o sorduğum soruların cevabını öğrenemedim arkadaşla buluştuğumda ona soracam. foxit reader kullanıyor.
adobe ağır bir prograM kurulduğunda pc ni yavaşlatır.foxit ise kurulum gerektirmeyen hafif bir programdır.
Matrax551£e katılıyorum. Bence de Foxit Reader sistemde 10 mb yer kaplıyor ramdan 8 mb harcar.Benim gururum olan Foxit. link: http://download.cnet.com/Foxit-Reader/3000-10743_4-10313206.html hadi indirin. Download now'a tıklayın bekleyin...
Adobe'ni güvenlik zaafiyetleri(java), çok yer kaplaması ve kasmasından dolayı uzun zamandır Foxit Reader kullanıyorum. Hafif ve hızlı bir yazılım. Arama sorunu hiç görmedim. Çok uzun dokümanları rahatlıkla açtım ve bulmam gereken kelimeleri CTRL+F komutu ile rahatlıkla buldum. Memnunum. Şuana kadar şikayet eden de görmedim okuduklarımın içinde. Zaten Foxit reader ile de Chip dergisinin bir yazısında karşılaşmış ve indirmiştim. Chip'in tavsiye ettiği gibi, ben de tavsiye ederim... ;)