http://video.eksenim.mynet.com/l ... Komik-DubLaJ/42377/
Arkadaşlar cidden çok güzel bir dublaj olmuş.Ben beğendim sizinlede paylaşmak istedim.Umarım sizde beğenirsiniz.
Adolf Hitlerin Türkçe Dublajı :)
Son Düzenleme: PsK_Pc_06 ~ 08 Temmuz 2009 10:42
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
11 mesaj
Bunun neresi komik arkadasım...basit seylerede guler olmuşsunuz.
Yıllanmış Üye
280 mesaj
Yani şive değiştirerek konuşmak komik mi oluyor? Tabii ki komik diyenlere saygılıyım.
Yani şive değiştirerek konuşmak komik mi oluyor? Tabii ki komik diyenlere saygılıyım.
Bende sizin gibi düşünenlere saygılıyım ancak;ben "komik"sözcüğünü aşağılamak için koymadım.sadece hoş,güzel bir şey olduğunu ifade etmek için koydum.Tabikide şive değiştirerek konuşmak komik olmaz.Olamazda zaten.Ancak söylediği sözler ve onların hareketlere uyumluluğuna ben komik dedim yoksa kötü bir kastım yok.Son Düzenleme: PsK_Pc_06 ~ 08 Temmuz 2009 10:43
Taze Üye
9 mesaj
bence harika.ses,görüntü herşey mükemmel.haa ben burda şiveyle dalga geçmiyorum tarihe merakım var adolfun asıl videosunda hep kızar bağırır,alman ırkını över,palavra sıkar.ama bu videoda yöremizin şivesiyle konuşması,kendi dertleriyle uğraşması,Winston Churchill'e kafayı bozması insanda bir komiklik uyandırıyor ve videonun komikliğide bu.bence burda şiveyle dalga,malga geçilmiyor.saygılarla...