Arkadaşlar tüm cookie,history ve temp. internet files dosyalarını temizlememe ragmen klavyeden bu site adında bulunan "p" harfini basar basmaz hatırlatma ekrana geliyor ne yapmam lazım?
adres çubugunda silinemeyen adresler
hangı tarayıcıyı kullanıyorsun?
Recep sende konuları okumuyorsan ...
timber geçmişi silmeme rağmen diyor
adsl fatura tutarımı öğreneceğim bir adres varsa bana yardımcı olur musunuz..
http://adslkota.ttnet.net.tr faturanı değilde kota durumunu öğrenebilrsin . sayfadaki her yazanı okumanda fayda var
peki bu gelecek futara ücretini o siteye girerek nasıl hesaplarım
kullanıcı adı ve sıfrenı ınternetı baglattgında sana verılen sıfre we kullanıcı adını yazarak.Kota asımlarında mb basına 1ykr odersın buna gore hesaplayabılırsın saygılar...
history klasörünü boşaltmanız bişey farkettirmez.bir program yardımıyla veya manual olarak internet explorer kullanıyorsanız araçlar>internet seçeneklerinden geçmişi sil ile, opera ve firefoxtan da seçenekler veya tercihler bölümünden geçmişi sil seçeneğiyle yapabilirsiniz.firefox ta her kapanışta geçmiş ve özel bilgileri silme özelliği vardır.isterseniz onu kullanabilirsiniz.
Geçmişi sil komutunu bir çok kez kullandım ama olmadı.Firefox,opera gibi programları da kullanmıyorum acaba onları yüklersem silebilir miyim?
bu 3 gb sınırını nasıl geçmeyi nasıl engellerim öyle bir program varmış ne kadar etkili...
yalnız o zaman nette dahi giremezin çünkü her tcp paketi kota harcar
arkadaşlar ben download kullanmasam bana 3 gb yeter mi şimdi baktım da download 110 mb daha 2 gün oldu yanıtlarsanız sevinirim..
BU İNTERNET SEÇENEKLERİNDEKİ GİRİŞ SAYFASI BÖLÜMÜNÜ NASIL DEĞİŞTİRİRİM(geçerli olan ,varsayılan ve boş olan kısımları kapalı nasıl açabilirim
ve bir ark. bana çok yere sorunlarınımı yazdığımı söyledi peki masuru var mı varsa yazmam...
bu ınternet seçeneklerindeki giriş sayfasını değiştir bölümündeki (boş,varsayılan ne geçerli)seçenekleri seçemiyorum neden kaynaklanıyordur.
bu arada bir arkadaş benim forumlara çok yazdığımı söylemiş eğer çok yazmak yasaksa yazmam...
senin söylediğin kişi benim.benim söylediğim foruma çok mesaj yazma değil.aynı mesajı birçok konuya yazman.aynı soru sorulmuşsa tabii ki aynı cevabı verebilirsin.ama kendi sorunu birden fazla yere yazmana gerek yok.emin ol ki en azından birileri o mesajı görecektir.
mesajı aldım daha yeni internet olayında oldugumdan pek bilgim yoktu kusura bakma
timber_mavsArkadaşlar tüm cookie,history ve temp. internet files dosyalarını temizlememe ragmen klavyeden bu site adında bulunan "p" harfini basar basmaz hatırlatma ekrana geliyor ne yapmam lazım?Arkadaşlar aynı sorun bende de war hatta harf bile aynı. redegit falan ordan aratım sildim ama gene orda namussuz. NApcam ben yaw...
tuncabhistory klasörünü boşaltmanız bişey farkettirmez.bir program yardımıyla veya manual olarak internet explorer kullanıyorsanız araçlar>internet seçeneklerinden geçmişi sil ile, opera ve firefoxtan da seçenekler veya tercihler bölümünden geçmişi sil seçeneğiyle yapabilirsiniz.firefox ta her kapanışta geçmiş ve özel bilgileri silme özelliği vardır.isterseniz onu kullanabilirsiniz.burda belırtmıs arkadaş sorununuzu çözmesi lazım"Caine" saygılar...
Malesef. ben geçmişi kaç kez sildim öle hala aynı. :S Bu arada turksoftware bende onların fanıyım ama benim onlardan başka yığınla war. Mesela lost...
diskriminantBU İNTERNET SEÇENEKLERİNDEKİ GİRİŞ SAYFASI BÖLÜMÜNÜ NASIL DEĞİŞTİRİRİM(geçerli olan ,varsayılan ve boş olan kısımları kapalı nasıl açabilirimve bir ark. bana çok yere sorunlarınımı yazdığımı söyledi peki masuru var mı varsa yazmam...
merhaba
İNTERNET SEÇENEKLERİNDEKİ GİRİŞ SAYFASI BÖLÜMÜNÜ NASIL DEĞİŞTİRİRİM(geçerli olan ,varsayılan ve boş olan kısımları kapalı nasıl açabilirim ?