Arkadaşlar biraz önce kapım çaldı Bill amca kargo ile Windows 7 Cd'si göndermiş. Bilseydim 2 gün daha beklerdim indirmezdim :D
Başka kime geldi bu cd ve niye geldi :D Ben istediğimi hatırlamıyorum.
Adrese Teslim Win7
- 1
- 2
yok artık daha final sürümü çıkmadıki dvd'si çıksın
Betası geldi zaten. :)
İnanmayan olursa foto çekip koyabilirim.
Buyrun
franticmpxArkadaşlar biraz önce kapım çaldı Bill amca kargo ile Windows 7 Cd'si göndermiş. Bilseydim 2 gün daha beklerdim indirmezdim :DDaha önceden hiç duymadım böyle bişey hatıra olarak sakla bence
Başka kime geldi bu cd ve niye geldi :D Ben istediğimi hatırlamıyorum.
Bir ara chip windows 7 ile ilgili bir bilgi yarışması yapmıştı acaba ona katılıp kazanmış olabilir misin ? Çünkü hediyeler arasında windows 7 de vardı :)
Yoo Win7 dağıtan herhangi bir yarışmaya katılmadım. hem kargo direk Micosottan gelmiş
biraz öncce kontrol ettim 7000 sürümüymüş. :D
Dostum valla ne diyeyim seninki gibi yanlışıklığa can kurban. :D Ama kıskanmıyorum çünkü abimede Microsoft tarafından Windows 7 RC 7100 gönderildi( MS Türkiye Temsilcisi olduğundan ). :) Ama sana niye gönderildiğini hala anlamadım. :) Daha ne diyeyim. Hemen kur, Windows 'un yeni teknolojisine bulanmış 7 'sinin tadını çıkar derim. ;)
İki gün önce 7100 kurdum Türkçe yaptım güzel güzel kullanıyorum. Buda hediye :D
nerde baleş oraya yerleş gule gule kullan dostum
centipedeçatalarım hasedimden...
bende isyommmm bil amcaaaa bende
arkadaşlar banada geldi hemde yanında 2 gb flash bellekte var.
sagol Bill amca :-)
daha önceden Vistayla ilgili bişey sormak için Microsoft Türkiye'yi aramıştım.
benden kimlik bilgileri almışlardı. (lisanslı olduğu için sorun yok)
ordan bulmuşlar diye düşünüyorum.
sizde lisanslı yazılım kullanın, faydalarını görün :-) ...
senduran78daha önceden Vistayla ilgili bişey sormak için Microsoft Türkiye'yi aramıştım.Sen haketmişşin valla dostum. :) Hemen gidip Orjinal Windows 7 RC2 'mi yüklüyorum. :D
benden kimlik bilgileri almışlardı. (lisanslı olduğu için sorun yok)
ordan bulmuşlar diye düşünüyorum.sizde lisanslı yazılım kullanın, faydalarını görün :-) ...
üzerinde CHİP'le alakalı hiçbir şey yazmıyor. ama yarışmayı microsoft yaptıysa ve cevapları sadece onlar gördüyse o zaman olabilir. az önce aradım ama mesai saatleri dışında cevap vermiyorlar.
yarın yine arar işin aslını öğrenirim. dediğinizde mantıklı geldi. olabilir...
- 1
- 2