ARKADAŞLAR HİÇ İNTERNET KOTASI SADECE İNTERNETTE DOLAŞMAK İLE DOLAR MI? BEN YENİ ADSL KULLANICISIYIM BU 2 AYLIK BEDAVA KULLANIMA ÜYE OLDUM. MODEM 3 GÜN ÖNCE AÇILDI. İLK GÜN KOTAM 60 MB TI. BİR SAAT SONRA 180MB OLDU. ERTESİ GÜN 1.2GB VE ŞU AN 1.7GB 3 GÜN İÇİNDE 12 TANA MP3 YOUTUBE DE 5,6 VİDEO SEYTTİM. BAŞKA YAPTIĞIM BİRŞEY YOK. VE ACAYİP KIL OLDUM BU İŞE. 3 GÜN İÇİNDE 1.7GB HAFTAYA 4GB TI GEÇER. AY SONUNDA DA BAYAĞI Bİ YÜKLÜ FATURA ÖDERİM. BANA YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM. TEŞEKKÜRLER...
ADSL ACİL YARDIM!!
birincisi bu iki ayda kotayı geçsende para ödemesisn.ikincisi o kadar fazla dolmaması lazım.acaba biri şifreni biliyoda internete senin hesabındanmı bağlanıyor yada bilgisayarında virusmü var internetle surekli veri alışverişinde bulunuyor.bu noktalara dikkat et bence
Sadece internette dolaşmak demişsinde:
mp3lerin bir tanesi en az 1mbdir.Youtubede izlediğin video uzunluğuna ve kalitesine bağlı olarak 7-8mb var.E internettede dolaşıyorsun sitelerdeki yazıların bir noktası bile kotaya işliyor.Sana önerim flash içerikli sitelerde fazla dolaşma youtubeye neredeyse iç uğrama bile..Kotalı kullanıcılara youtubeye girmek haram sen bilmiyonmu..
ThuGbirincisi bu iki ayda kotayı geçsende para ödemesisn.ikincisi o kadar fazla dolmaması lazım.acaba biri şifreni biliyoda internete senin hesabındanmı bağlanıyor yada bilgisayarında virusmü var internetle surekli veri alışverişinde bulunuyor.bu noktalara dikkat etBirisi şifreni bilsede senin hesabını kullanamaz.Şifreniz veya kullanıcı adınız yanlış diye bi site açılır kullanamazsınız.
Sen mp3 indiriyom sitelerde dolaşıyom video izliyom demişsin özellikle flash sitelerde dolaşmak radyo yayını yapan sitelere takılmak video izlemek kotayı çok götürür..
kablosuz modemdenden bağlanıyorsan başkası hatta giriyor olabilir tabi şifren yoksa!!
benim amcam da var internet onda böyle bi sorun yok.arkadaşlar bunda bi garipik war. indirdiğim dosyalar en fazla 500 MB tıor geçmez bile. ama anlamadım. ben anlamadım bunu ya. Modemin AirTies Wireless Networks RT-103 yani kablosuz modem. peki ben hani 2 ay free kullacağım ya. bu kota için de mi geçerli? yoksa yine kota sabit 4GB mı olması gerek 2 ay boyunca. teşekkürler
recep'in dediği gibi 2 ay ücretsizlerde kotayı geçersen geçtiğin miktarı ödüyorsun.
aynı sorun bendede var modem modelide aynı ne yapabilirim lüften bi çözüm:(
kotayi ilk 2 ayda geçseniz ekstra ücret alinmiyor.24 ay kullanmayi imzaladiğin için eğer 24 ay içinde iptal ettirirsen alinir ücreti.bide kotan sürekli artiyorsa sonuçta sen değil pc kendi kendinede kullanabilir örnek bi spy virus trojan filan ivir zivir varsa.örnek bütün programlari kapat netle ilgili yerel ağ bağlantisi durumundan gelen giden verilere bak kendi kendine artiyorsa yazilimsal sorun vardir.