ADSL bağlantınızı gerçek zamanlı takip edin!

CHIP Online
22-05-2009, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Gerçek bağlantı hızınız ne? Kotanızın ne durumda? Tüm bunları iTraffic ile gerçek zamanlı takip edin

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/ADSL ... kip-edin_12902.html

Günümüzde giderek artan internet bağlantı hızları tartışmaları ve kota sorunları, kullanıcıları internet bağlantıları ile daha yakından ilgilenmeye yönlendiriyor. iTraffic adlı son derece basit bir uygulama kullanıcılara hem bağlantı hızını, hem de toplam trafiği ölçmek imkanı tanıyor.

Ücretiz bir program olan iTraffic'i başlattığınızda ilk önce size hangi network kartınızın trafiğini izlemek istediğinizi soracak. Bu seçimi yaptıktan sonra hemn sonuçları görmeye başlayacaksınız. Programın "Setup" özeliği altındaki "Graph" sekmelerinden görünüm özelliklerini kişiselleştirebilirsiniz. WinPcap kullanan program, bu sayede yerel ağ bağlantınızı bu hesaplama dışında tutmanızı da sağlıyor. Yine WinPcap sayesinde "Advanced Networks" sekmesi altında istediğiniz IP adresini de hesaplama dışında tutabilirsiniz.

Tüm konu: ADSL bağlantınızı gerçek zamanlı takip edin!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: iTraffic'i nasıl buldunuz?

ubarmen20
22-05-2009, 17:18   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
121 mesaj

jdownloader ile sıralı indirme yapıyorum baskada avira premium security den baska hıc bır programda calısmıyor gorev yonetıcısınden bakarak soluyorum bunu sınırsız net kullanıcısıyım 1024/256 eydsl programını trafıgı takıp etmek ıcın portable kullanıyorum. avıra resımdede gordugunuz gıbı sanıyede net trafıgını 110 kb olarak bıldırıyor eydsl de 109 ona yakın ama jdownloader 59 kb den yukarı yazmıyor neden olabılır guvenlık duvarıın hem wındows hemde avırada kapatıyorum yıne aynı 59 kb den yukarı gostermıyor ama gercekte ındırme sınırlarını zorluyor gıbı goruluyo 109 kb ıle sizce gercekten 109 kb ılemı ındırıyor yada 59 kb lemı ındırıyor sanıyede cevaplarınızı vede cozum onerılerınızı beklıyorum teşekkürler.

tolter
22-05-2009, 18:12   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
1,603 mesaj

adsl in kota sitesi iidir

Mustafa Akın
22-05-2009, 20:55   |  #4  
Mustafa Akın avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3,236 mesaj

ADSL'in kota sitesi anlık göstermiyor, bu program anlık trafik izlemek için.