B0RiS sormuş:
merhaba ,
zyxel P-660HW-T1 modem almıştım ve geçen hafta kurdum , fakat hem ağ bağlantısıyla ,hem de wireless bağlantıyla masaüstünde denedim ,değişen bir durum yok .evvelden komşumdan wirelessla bağlanmaktaydım , aynı zamanda onu da test edip tekrar denedim o belirgin bir biçimde daha hızlı , internet bağlantımız hız itibari ile aynı 1024 ,tek fark benimkinin 4gb kotalı olması (komşumun ki sınırsız ve de airties rt-205 kullanıyor) , kotalı olmamın performansa etkisi war mıdır , yoksa modem olarak ne tavsiye edersiniz , ben eskiden komşumun bağlantısıyla netten battlefield 2 (70 - 120 ping aralığında )oynuyordum , artık 200 pingin altına inmiyor ,dolayısıyla serverdan atılıyorum . sizce ne yapmalıyım ,yeni bir modem sorunu çözer mi , ve benim gibi netten oyun da oynayan birine ne marka ve model tavsiye edersiniz ? şimdiden teşekkür ediyorum, iyi çalışmalar diliyorum..
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
amd 5000+ black ed. (o.c. 3200 )
msi k9a2 platinum (ver 1.0)
4 * 1024 ddr2 800 ocz platinum
zotac 512mb 8800gt amp
2 * 160gb western dig. 7200 rpm 8mb sata2
kaspersky int. sec. 7.0 kullanmaktayım ve donanımla ilgili bir sorun olduğunu sanmıyorum.
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 2.0.50727)