ADSL de ağ sorunu

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
muratsildir
08-06-2004, 23:00   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2004


Arkadaşlar herkese merhaba benim sorunum ADSL bağlandıktan sonra ağda dosya transferim oldukça yavaşladı bunun sebebinide aynı TCP/Ip protokolü ile ağda hem internet trafiğinin hemde ağ iletişimin olmasından kaynaklandığını düşünüyorum. Özellikle 40Mb ın üzerindeki dosya transferlerinde işlem çok yavaş ve hatta yarıda kesiliyor. Daha önceden dial up ile Windows 98 bağlantı paylaşımı ile interneti dağıtıyordum veri tansferi çok çok iyiydi ama şu an çok problemli. Üstelik bir bilgisayar dersanesinde çalışıyorum. Net Op programıyla ana bilgisayardaki görüntüyü diğer ekranlara aktararak ders anlatıyoruz. Ve görüntü aktarımı kısa sürede kesiliyor. Bu sorun yine veri aktarımındaki yavaşlıktan kaynaklanıyor bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. İyi çalışmalar....

s_man
09-06-2004, 02:20   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
218 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2004

hocam sorununa çözüm şunu tavsiye ederim.Ağ bağlantını istersen yeniden kur bi, bendede oluyo arasıra, tekrar ağ kuryorum düzeliyor.
Ayrıca, şu kullandığın net op programını nerden buldum.Benim de öle bir programa ihtiyacım var, ağdaki bilgisayarları izlememek istiyorum.