OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,824 mesaj
bu haber cıkalı baya olmustu be maalesef.
hatta bayada tartısıldı, sadece 1 ay icinmi yapılıo die...
elvis32yeni bi haber değil, ay bitti nerdeyse şimdi mi söylenir :Benim niye haberim yoktu yaa.. Allah allahh..
bi ara sanırım make-believe konu açmıştı böyle birşey var mı diye..bende var demiştim sizin verdiğiniz linki falan atmıştım...belki o sıralar girmemiş veya görmemiş olabilirsiniz
erdem187bi ara sanırım make-believe konu açmıştı böyle birşey var mı diye..bende var demiştim sizin verdiğiniz linki falan atmıştım...belki o sıralar girmemiş veya görmemişdoğru. Benim de haberim yoktu ayın başında; abimiz sağolsun öğrendik ondan ona göre rahat davranıyoruz bu ay biraz daha :) Ama kota arttırımın bu ayla sınırlı kalması berbat bi durum, yönetim anlayışı yerlerde sürünüyor.
bende rahatım bu ay..şimdiden 4.57gb lık kotam doldu 1.43gb kaldı....ayın bitmesine 9-10 gün kalmışken 1.43gb yeter inşallah..
erdem187bende rahatım bu ay..şimdiden 4.57gb lık kotam doldu 1.43gb kaldı....ayın bitmesine 9-10 gün kalmışken 1.43gb yeter inşallah..Benim de bu civarlarda bu ay..
Son 9 gün de eski zamanlardaki gibi yani günlük yaklaşık 150 MB'lık harcasan yetecektir..