adsl 8mbit netlimitsiz pakette geçen ay 15gb doldurduğum için hızım düşmüştü ve şimdi yeni aya girmemize rağmen hızım artmadı. Sizlerde durum nedir arkadaşlar ?
Adsl hızı artmıyanlar
Benim 15 GB'ı geçmeme rağmen hızım düşmemişti. Eylül ayına girdik hızım yine aynı. Düşmedi yani.
Benim 15 GB'ı geçmeme rağmen hızım düşmemişti. Eylül ayına girdik hızım yine aynı. Düşmedi yani.İlginç... Nasıl hizmet anlayışı bu anlamadım arkadaşlar. Bugün online işlemlerden paket değişikliği ile 1mbit limitsiz yapmak istedim karşıma şöyle bir uyarı çıktı; "Müşteriyi daha düşük hız/tarifeye indirmeye yetkiniz bulunmamaktadır" Hayret bişey ya elimizi veriyoruz kolumuzu kaptırıyoruz
İlginç... Nasıl hizmet anlayışı bu anlamadım arkadaşlar. Bugün online işlemlerden paket değişikliği ile 1mbit limitsiz yapmak istedim karşıma şöyle bir uyarı çıktı; "Müşteriyi daha düşük hız/tarifeye indirmeye yetkiniz bulunmamaktadır" Hayret bişey ya elimizi veriyoruz kolumuzu kaptırıEee, TTnet olunca hiç de ilginç gelmiyor. Müşteri hizmetlerini aramayı denediniz mi?
vay şerefsizler, yükseltirken iyi düşürmeye gelince yaptırmıyor demek. bekliyordum ama o online işlem merkezinden bişey, bunlardan böyle iyi hizmet gelmez diye...
taahhütlü olarak yani sözleşme imzalayarak 8mbite geçtiyseniz hayatta değiştirmezler mesela 2mbitte taahhüt olayı var 2 sene boyunca paket değişimi yapamıyorsun
Ben yaklaşık bir 65 GB'dan sonra tatile çıktım döndüğümde hızı indirmişlerdi 1 gün sonra köye gittim pazar günü döndüğümde (27 Ağustos) hız 8 Mbps idi. Kafalarına göre artırıp azaltıyorlar.
Onu biliyorum da ben eski kullanıcıyım benim tahütüm yok. zaten geçerkende online hizmetlerden geçiş yapmıştım.ben de eski kullanıcıyım bu 8mbit çıkmadan önce 2mbit çıktı ben de direk ona atladım 2 yıl taahhüt falan dediler şimdi 8mbite geçmek istediğimde taahhüt olduğu için geçirmiyorlar
ben 2 yıl sozme ımzaladım daha 1 seneyı tamamladı netı baglatalı 1 mb 4 gb dı paket ... hızımı 8mb 4gb paketıne sectım . yanlız bunu telekom bayıden yaptırdım . yanı 2 yıllık sozlesmem bıtmemesıne rahmen paket degısıklıgı yaptım . zaten 2 yıllık sure bıtsın ttnetı cope atacagım . ttnet ısı cıvıttı ne kota takıpten bılgılerımızı bakabılıyoruz adam akıllı nede musterı temsılcısıne aradıgımda adam akıllı cozum alıyorum . modemın arayuzune gırmek ıcın sıfre soruyor dıyorum must. temsılcısı gelmıs ttnet kullanıcı adımı ve sıfremı soyluyor . ya bunu bılıyorum dedım modemın ıcıne gırebılsem bunları yazabılcem zaten sorun modem arayuzune gırınce sıfre ıstıyor ve eskı kullandıgım sıfre kabul etmıyor dedım . bu seferde sızın oldugunuz ıl de yanı bolgede calısma var o yuzdendır dedı . sınırımden yuzune kapattım telefonu . olayı sonradan cozdum . modeme res attıgım ıcın modem arayuzune gırmek ıcın gereklı sıfreyıde sıfırlamıs reset ettıgında sıfre ttnet yazınca modemın ıcıne gırıyormus bır bunu soyleyemedıler . yaptıkları tum ısler rezalet . vede kota asımında halen daha netı kullanabılıyorum ... cok calısması lazım daha ttnetın cokkkkkk..