arkadaslar ben 3 gündür ADSL kullan1yorum.ADSL modemim GEEK ADSL PRO-MAX UE 1.3 gündür sabahtan aksama kadar kullan1yorum baglant1dan kopma s1f1r.Sizin modeminiz nedir? 256 l1k hat kullananlara bir sorum ' ben download ederken h1z1m 26-30 civarlar1nda degisiyor sizin kaç?
ADSL HIZI
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.256 lık için 25-30 arası normal. genelde download hızı kaçlık kullanıyorsan onun yaklaşık 10 da 1 i kadardır. bende 2048 lik var download hızı yaklaşık 200 falan
sende uçmuşun be abi 2048 ha...
tek kullanıcı ben değilim 18 kullanıcı var. aylık kirası 500 ytl den fazla ona güç mü yeter :)
18 kişininde aynı anda dosya download ettiğini veya emule açtığını düşünüyorumda,insanı bağlattığına pişman eder :)))
Ben Zoom X4 ile 3 Gb limitli 256K kullanıyorum ve download hızı günün saatine göre 10 ile 30 arasında değişiyor...
bende bi tane 2048 almalıyım ama once loto dan para cıksın ahhhhhhh ahhhhhhh
ben gündüz uyuyan gece uyanık bi tip olduğum için ayrıca bilgisayar 24 saat açık olduğu için farketmiyo :))
dial up tan sonra bu hız insanın başını döndürüyo ve iştahını kabartıyo ki "atilla taş"ın klibini indirecek kadar :))
arkadaşlar indirme hızı maksimum: (bağlantı seçeneğiniz)/8 yani 256/8=32 gibi çünkü oradaki 256 bit olarak byte çevirdiğinde 8bit=1 byte olduğu için 8 de 1 görünür. bendede 30'a vardığı oluyor ama genelde 25-30 arasında. tabi ki bu download esnasında böyle sörf sırasında o kadar olmaz.tabi mesajım bilmeyen arkadaşlar için.