arkadaşlar adsle 1 ağustostan sonra indirim geliyodu ancak benimkisi hızlancağına yavaşlıyo ne yapiim bi yardım edin
adsl hızım neden yavaş
valla doğru diyosun benimkide aynı hızlanacağına yavaşladı 1 ağustos lafı bence hikayeydi adsl hızını arttırmaları bence biraz zaman alır,artık telekomun her sözünün altında bişiler arar oldum hele şu son indirim! olayından sonra...
onurakkarkadaşlar adsle 1 ağustostan sonra indirim geliyodu ancak benimkisi hızlancağına yavaşlıyo ne yapiim bi yardım edinmodemi kapatıp actınmı ondan sonra aktıf oluo 1024,oncekı forumlarda gecmıstı bu konu sanırım senınkıne benzer bır konu birde sıstemını bır tarat virus trojan vs..yawaslatabılır saygılar...
albayrak_610valla doğru diyosun benimkide aynı hızlanacağına yavaşladı 1 ağustos lafı bence hikayeydi adsl hızını arttırmaları bence biraz zaman alır,artık telekomun her sözünün altında bişiler arar oldum hele şu son indirim! olayından sonra...bende 1024 3gb kullanıcısıyım
laf hıkaye degıl arkadasım.bende aırtıes modem war cd'nın ıcınde kota we baglantı hızı ile ılgılı modemın programı war benım 1 agustos oncesı 512 ydı 30 agustos gecesı ile 1 agustos gecesı 0-1 arasında baktım sıfırlanmıs kotam sonra kapadım modemı sabah actım bı baktım hız super olmus yanı 1024 saygılar...(ben hep pc'me zarar gelmesın dıe bılgısayarı kapadıgım zaman pc ile elektrık baglantısını keserım nolur nolmaz!)
hepsine veremiyecekler ama hepsinden aynı parayı alacaklar!!!!!!!! ban yada herneyse
pcde virüste yok veya benim program bulamıyo antivir kullanıyorum acaba virüs programım mı ii değil bilmiyorum yardım edin.saygılar
kasperky 5 ile tarat istersen bide McAfee weya norton'uda dene saygılar...
aman aman kalsın kaspersky yükledim bi daha kaldıramadım zaten format attırdım yeni geldi pc
yavaş yavaş yavaş internetim çok yavaş 3 GB kullanıcısıyım ama adsl çok yavaş
arkadaşım telekom müşteri hizmetlerini ara. derdini anlatırsan onlar sana yardım edeceklerdir.
kolay gelsin..
hızını ölçsene bir http://speedtest.ttnet.net.tr/ bu siteden öğren