ADSL İçin TelefonAbonesi OlupSabitÜcret ÖdeMEMEK
TTnet in bu ayıbını derhal gidermesi gerekiyor. Böyle soygunculuk ''Özelleşen'' Telekom 'a yakışmıyor.!!! Eskiden ''Devlet'' adamı soyuyor diyorduk !!! Zaten bu uygulamada pek yaşanan bir olay değil..Evine telefon hattı almadan ADSL hattı alan kaç kişi çıkar . Ama Ne olursa olsun... ''Soygun'' yakışıksız.
Bu arada hiç alakasız ama...
Araç muayenesi için devlet 105 ytl alıyor...Egzos emisyon ölçümü gerekince.. elinde cihaz olmadığı için özel servise gönderiyor...ona da 20 ytl...( Bu cihaz 4 minicik tekerlek üzerinde duran minifırın büyüklüğünde bi alet!!!Yani Karayolları istese bundan 100 lerce alabilir....almıyor!!! )
21. YÜZYILDA ARAÇ MUAYENESİ:
Bir görevli-Uzman -Karayolları görevlisi ( Devlet Memuru)
-Uzun-gısaların yanıyırmı ???
-Zinyalin Yanıyırmı???
diye soruyor- Sadece soruyor-TEKNİK iNCELEME bitiyor!!!!ARACINIZ TRAFİĞE UYGUNDUR.!!!!!
Bu hikayeyi neden anlattım ??? Devlet 105 YTL yi hangi hizmete karşılık alıyor.???
Ben bu sorunun yanıtını bulamadım ????Neyse ..Devletimize helal olsun !!!!!!!
Saygılar,
mesud cemilBu arada hiç alakasız ama...arkadaşım sözlerine aynen katılıyorum bu yüzden karayollarını kınıyorum.
Araç muayenesi için devlet 105 ytl alıyor...Egzos emisyon ölçümü gerekince.. elinde cihaz olmadığı için özel servise gönderiyor...ona da 20 ytl...( Bu cihaz 4 minicik tekerlek üzerinde duran minifırın büyüklüğünde bi alet!!!Yani Karayolları istese bundan 100 lerce alabilir....almıyor!!! )