arkadaşlar çiaz pikatel usb den bağlı eternetle bağlı değil
kafamdaki soru şu format atarsam bilgisayara ayarlarım gidermi giderse nasıl yapacağım hakkında bilgisi olan warmı teşekkürler
adsl ilgi bi sorun
USB kullanmadim hic ama sanirim kullanici adi ve sifreni yazilimi sayesinde yeniden girmen gerekir. ve ufak tefek bir kac ayar. kullanma klavuzu varsa orada belirtilen ayarlari secersin.
formatı bilgisayara atacaksın dostum modemde zaten ayarların kayıtlı...sadece modemi bilgisayara usb ile bağlıyor isen modemin sürücüsünü tekrar kurman gerekecektir..şayet etjernet bağlantısı ile bağlı ise modemin pc ye bunada gerek yok
ethernetle bağlı değil demişsin zaten şimdi gördüm...bilgisayara format attıktan sonra sadece modemin sürücüsünü bilgisayarına kurman yeterli bilgilerin modemde kayıtlı
teşkkürler arkadaşlar aydınlattığınız için
arkadaşlar bişey daha danışmak istiyorum adsl bağlarlarken ben yoktum usb den bağlamışlar ben bunu kendim eternet le bağlayamazmıyım zor bi işmi
aslinda USB daha mantiksiz bencce. her modemde olmasa da cogunda sorun cikartiyor. UBS az olan sistemlerde fazladan yer kapliyor. ve saldirilara daha acik hale geliyor. zaten ethernet eger gigabitLAN degilse hizi 100Mbps, internet baglantisi ise 1Mbps. yani ag trafiginde %1 bile goremezsiniz...