yine kota ile ilgili bir soru...
internete bağlandığımda bağlantı durumunu açıyorum hiçbir internet sayfası açmadığım halde byte geliyor
ben download yapmıyorum kota dolmasın diye ama çok uzun süre günde 11 saat falan internete bağlı kalıyorum(wireless kullanıyorum bilgisayarı açtığım zaman bağlantı hazır)
bilgisayarda işim oluyo fakat internet sayfalarını hiç açmıyorum
bir gün sırf deneme için hiç sayfa açmadım msn açmadım ertesi gün kotamda sırf internete bağlı kaldığım için 150 mb gibi bir artış söz konusuydu:(
gelen byte birikiyor ve download miktarına ekleniyor
bu nasıl bi saçmalık anlamadım site açmadan sırf bağlı kalıyorum diye download mu yapmış oluyorum???
adsl kota paranoyak yaptı beni:(
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
156 mesaj
Son Düzenleme: beepha ~ 26 Temmuz 2006 00:40
Yıllanmış Üye
148 mesaj
Wireless bağlantına şifre koymayı dene belki başkaları senin bağlantını kullanarak internete giriyorlardır.
Ayrıca önemli bir nokta daha var.Belki bir günde 150 MB yapmaz ama Windows Update özelliği de kotanın artmasına yol açacaktır...
OP Yıllanmış Üye
156 mesaj
windows update açık :(
şifre nasıl koycam kablosuz bağlantıya?
Yıllanmış Üye
1,015 mesaj
diamondmonsterWireless bağlantına şifre koymayı dene belki başkaları senin bağlantını kullanarak internete giriyorlardır.bide sistemin bi tarat belki trojan vs.. yuzunden kotan yukselebılır.
Ayrıca önemli bir nokta daha var.Belki bir günde 150 MB yapmaz ama Windows Update özelliği de kotanın artmasına yol açacaktır...