selam ben adsl kota sayfasına giriyorum yu
2.376.999.523
(2,214 GB)
diye çıkıyor üsteki farklı değer aşşağıdaki farkı hep böyle arasında farkla çıkıyor hangisi doğru Şimdiden Teşekkürler
adsl kota sayfası
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Arakdaşım mesela 1024 mb bir gb dir. 1000 mb 1 tb değildir. Yukarıdaki yüksek ihtimallebyte cinsinendir. Alttaki de GB cinsindedndir...
mmtopkaya1991Arakdaşım mesela 1024 mb bir gb dir. 1000 mb 1 tb değildir. Yukarıdaki yüksek ihtimallebyte cinsinendir. Alttaki de GB cinsindedndir...evet yukarıdaki bayt cinsinden onu dikkate almana gerek yok önemli olan parantez içindeki.
tamam çok teşekkür ederim bende çok kararsız kalmıştım
öyle bir sınır yok.kotalılarda sadece aylık (tercih ettiğiniz pakete göre) 3, 6 veya 9 gb lık sınırlar var.ayrıca forumda bu konu ile ilgili arama yaparsanız limitli adsl kullanıcılarının günlük 8 saat, günlük 2 gb gibi limitleri olmadığını görebilirsiniz.
şimdi tuncab arkadaşım ben sınır aşmış mıyım daha bu konularda yeniyim pek bilgim yok..cevap yazarsan sevinirim
kesinlikle aşmışsın.3 gb limitli aldıysan yaklaşık 113 ytl, 6 gb limitli aldıysan yaklaşık 82 ytl, 9 gb limitli aldıysan da yaklaşık 51 ytl kota aşım ücreti gelecek.yani fatura tutarın yaklaşık olarak şu kadar olacak:
3 gb limitli sahibi isen 132 ytl
6 gb limitli sahibi isen 130 ytl
9 gb limitli sahibi isen 110 ytl.(yaklaşık dediğim için buna yakın sonuçlar da çıkabilir)
ama yazım hatası yapıp 1.4 gb yerine 14 gb yazdıysan kotayı aşmamışsın demektir.eğer gerçekten 14 gb download miktarın varsa sana sınırsız adsl e geçmeni tavsiye ederim.
simdi de 15 gb olmuş bu upload ne oluyor sınırsız adsl ne kadar