Bugün internet faturası geldi kotam sıflanmışmıdır???
Adsl Kota
ayın birinden birine değil 10dan10na
hayır arkadaşlar belli bir günü yok onun ne zaman faturanız gelmişse o zaman kotanız sıfırlanır.
kyliehayır arkadaşlar belli bir günü yok onun ne zaman faturanız gelmişse o zaman kotanız sıfırlanır.ama kylie bana 10dan10na kesilir dediler.hatta ilk ay fazla gelirertesi aya devreder dediler...
semih_ozyurt1inden 1ine sıfırlanıkardeş sorun değil sizin dediğiniz olsun ama böyle dedilerbana.canınsağolsunda 1den 1ine sıfırlansın
emre__evet 1 inden 1 ine sıfırlanıyor adsl sitesinden bakınca saat 12 yi geçince yeni ay yazmaya başlıyo oda öle :valla bilemem.telefonda ki kadın bana öyle dedi.ben 10unyalancısıyım..
Kota her ayın birinde gece 00:00 da sıfırlanır .
Ama ADSL'i sınırsız yaptırın böyle şeylerle uğraşmayın bence ![]()
şekilde görüldüğü gibi 
kylie bencede haklı mantıkla düşünürsek kota 3,5 gb olmuş fatura normal 30 ytl geliyor ayın 20 sinde ayın birinde kotmız 5 gb oldu kotayı aştık hangi faturaya eklenicek.
banada sözüm ona ayın 20'sinden 20!sine gelecekti ama kafasına göre canı ne zaman isterse o zaman geliyor.ayrıca telefon faturası kesildiği zaman adslde faturasıda kesilmiş oluyor, ben telefon gelince aynı numaradan adsl faturası gelmeden ikisinide ödüyorum.
fatura ne zaman gelirse gelsin o önemli diel.ama kota kullanım zamanı ayın 1 inden 1 ine kadardır.
r.