Bugün internet faturası geldi kotam sıflanmışmıdır???
Adsl Kota
ayın birinden birine değil 10dan10na
hayır arkadaşlar belli bir günü yok onun ne zaman faturanız gelmişse o zaman kotanız sıfırlanır.
kyliehayır arkadaşlar belli bir günü yok onun ne zaman faturanız gelmişse o zaman kotanız sıfırlanır.ama kylie bana 10dan10na kesilir dediler.hatta ilk ay fazla gelirertesi aya devreder dediler...
semih_ozyurt1inden 1ine sıfırlanıkardeş sorun değil sizin dediğiniz olsun ama böyle dedilerbana.canınsağolsunda 1den 1ine sıfırlansın
emre__evet 1 inden 1 ine sıfırlanıyor adsl sitesinden bakınca saat 12 yi geçince yeni ay yazmaya başlıyo oda öle :valla bilemem.telefonda ki kadın bana öyle dedi.ben 10unyalancısıyım..
Kota her ayın birinde gece 00:00 da sıfırlanır .
Ama ADSL'i sınırsız yaptırın böyle şeylerle uğraşmayın bence
şekilde görüldüğü gibi
kylie bencede haklı mantıkla düşünürsek kota 3,5 gb olmuş fatura normal 30 ytl geliyor ayın 20 sinde ayın birinde kotmız 5 gb oldu kotayı aştık hangi faturaya eklenicek.
banada sözüm ona ayın 20'sinden 20!sine gelecekti ama kafasına göre canı ne zaman isterse o zaman geliyor.ayrıca telefon faturası kesildiği zaman adslde faturasıda kesilmiş oluyor, ben telefon gelince aynı numaradan adsl faturası gelmeden ikisinide ödüyorum.
fatura ne zaman gelirse gelsin o önemli diel.ama kota kullanım zamanı ayın 1 inden 1 ine kadardır.