adsl kotalıdan kotasıza geçişte problem

seckin1988
23-02-2009, 23:00   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
31 mesaj

arkadaşlar merhabalar.ben yaklaşık 4 ay önce kotalı adsl'i kotasız adsl olarak değiştirdim...bu işlemi babam telekomdan gerçekleştirdi hatta sözleşme dahil imzalamış fakat adsl faturaları 48ytl,61ytl,61ytl şeklinde geldi 3 aydır bu faturalardan kuşkulanınca faturada adsl limitli yazdığını farkettim..ama kesinlikle adsl kotasıza geçiş yapıldı yani sözleşme imzalanmış ve yetkililer müdürlüğe faks gönderilmiş oradaki yetkililer tarafından...yani telekomdan yapılan bir hata yüzünden 13 ytl daha fazla para ödüme zorunluluğunda kalıyorum ayrıca bu ayki download miktarım daha fazla olucak buda daha fazla fatura demektir buna nasıl bir çare bulabilirim ?

Banned
23-02-2009, 23:04   |  #2  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj

Tabiki itiraz. Madem müracaat etmişsiniz ve madem sözleşme dahi düzenlenmiş dilekçe ile faturalara itiraz edin. Söylediğiniz gibi bir sözleşme yada talebiniz olduysa dosyanızdadır, düzeltilir, fark iade edilir.

megaloman
23-02-2009, 23:11   |  #3  
Yıllanmış Üye
588 mesaj

aynı olay 2 sene önce başıma geldi.yeni adsl başvurusu yaptım.kendimi bildiğim için direkt olarak limitsiz tarife istedim.günlük download miktarım ortalama 3-4 gb'dır.ama 49 ytl fatura beklerken 68 felan gelmişti.uğraştım şikayet felan ama nafile ..

erdem barış
23-02-2009, 23:16   |  #4  
erdem barış avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,312 mesaj

ödemiyorum o zaman deyip faturayı ödemeyeceksin tabiki davayı onlar açacaktır sonuç malüm kaybedecekler bizim sınıfta bi çocuğun da adsl bağlantısı kopmuş bayağı bi girememiş internete sonra fatura gelince ödememişler ttnet dava açmış ve arkadaşım davayı kazanmış 1 yıldır bedava kullanıyorum diyo tabi çocuk biraz yalancı dediğinin ne kadarı doğru kestiremyorum ama hakkını da aramayı bileceksin.

emre__
23-02-2009, 23:43   |  #5  
emre__ avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,519 mesaj

arkdaşım sen direk tüketici koruma derneğine git veya sanayi bakanlığına böle böle de sözleşmenin bi kopyası sendedir tarih felanda wardır ona göre işlemini yapsınlar kesin sonuç çıkıyo. kredi kartı için aidat a itiraz etti bi arkadaş geri ödediler parayı.

_cypher_
24-02-2009, 03:29   |  #6  
Yıllanmış Üye
1,389 mesaj

yanlız sole bi durum war ttnet kota aşımlarını 1 ay sonradan geliyor + eger sınırlı olan hesabınız sozleşmeliyse sınırsıza gecerken belli bi ucret alıolar bunuda aylık faturanıza yansıtıyorlar tabii sizin durumunuzu bilmiorum

mcan_k
24-02-2009, 23:24   |  #7  
Taze Üye
1 mesaj

ben sınırsız basvurdum sınırlı anlasma getirdiler hemen iptal ettim baska sirket sectim bunlar cok uckagıtcı nerdeyse herkesin bir anısı var..

silici06
25-02-2009, 22:28   |  #8  
Yıllanmış Üye
702 mesaj

aynısı bende de oldu tüüh be adam limitsize geçiyor dur şunu gider ayak son bir kere daha öpelim sınırsıza geçmeden diyip son kazıklarını atmaya çalışıyorlar