adsl kullanımı hakkında

HPQ-User
18-02-2008, 19:39   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

şahan sormuş:
aslında beyler sorum şu yeni internet aldım ama bemin anlamadığım adsl 1024 mbs 4gb lık aylık 29ytl burda 4 gb dowload mı yapabiliyoruz sadece genelde böyle sitelerde dolaşıyorum vidio film falan izliyorum onlarda dowloada ekleniyo mu 4gb dolmasını mı sağlıyor

farklı sorayım :  sitelerde gezinmek,online oynamak,film,video izlemek,internet sayfasında bilgisayarı mı sabah dan akşama kadar acık bırakmak dowloada ekleniyo mu ekleniyosa hangileri

kısaca detaylı bir bilgi istiyorum acemi kullanıcı icin şimdiden teşekkürlerrrrrrrrr

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
adsl 1024 mbs 4 gb

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 2.0.50727)

sah1n
18-02-2008, 19:44   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,757 mesaj

Etkiler Örnek online oyun etkiler video izlemek etkiler radyo dinlemek etkiler hatta bu sitede gezsen bile etkiler ama fazla kotadan yemez.Sen video izlerken dikkatli ol yeter.

Papatyasever
18-02-2008, 19:52   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
448 mesaj

Giridğin her site kotadan biraz götürür, az ama yine de götürür. Download derken sadece kendi komutunla "kaydet" diyerek bilgisayarına indirdiğin dosyaları anlama. Bilgisayarının web ortamındaki bir veriyi görüntüleyebilmesi için önce belleğe kaydetmesi gerekir. Bu da download demektir. Ama sitelerin kota üzerindeki etkisi fazla değildir. Yüklemesi uzun zaman sayfalar bünyesinde fazlaca flash animasyon yada resim bulundurduğu için kotayı daha çok etkiler. Bu gibi sitelere fazla giriyorsan ay sonunda sürprizle karşılabilirsin. Ayrıca kota için netten şarkı ve video indirme ve youtube gibi sitelerde video izleme konusunda kendini kısıtlaman lazım