limitli adsl de LİMİT=DOWNLOAD mı ? yoksa LİMİT=DOWNLOAD + UPLOAD mu?
(ha bu arada soran arkadaşlar var.sörf yapmakta limiti tüketiyor ,eminim !!)
adsl (LİMİTLİ) limit=?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.arkadaşım adsl de upload sınırsızdır ve download hızının 5 katı falandır
kendi soruma kendim cevap vereyim
limit=download muş
kaynak; telekom
Limit = down + up 'sa sanırım bu ay maaşı olduğu gibi telekoma verecem :)
emule 'den verdiğim upload'lar ağzına tükürdü... :p
""http://adslkota.ttnet.net.tr/selfcare/login.jsp""
adresine gidin telekomdan aldığınız ıp ve şifrenizi girin.açılan sayfanın sol üstünde KULLANIM BİLGİLERİ->AYLIK TRANSFER tıkla açılan sayfada 2 inci madde okuyunj;
valla ne yapayım daha ben telekomun yalancısıyım
beyler acıklamalar aynen bole
Açıklamalar:
1) Aylık transfer miktarı, limitli ya da limitsiz, tüm tarifelerdeki kullanıcıları
bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiden yararlanarak, limitli tarife kullanıcıları, limitlerini görebilir,
limit tarifede olmayan kullanıcılar ise, tarife seçim kararlarını alabilirler.
(Örn: Limitli tarifede olmayan bir kullanıcı, aylık download miktarının 3GB'ın altında olması
durumunda limitli tarifeye geçmeye karar verebilir.)
2) Upload miktarı bilgilendirme mahiyetinde olup, ücretlendirmeye tabi değildir.
3) Ay içerisinde, bağlantınız halen aktifse, son 12 saatteki transferleriniz bu rakama dahil olmayabilir.
Kesin rakam, bağlantınızı kapatmanız durumunda, yada ay sonunda ortaya çıkacaktır.
4) NetLimiter, DuMeter ve benzeri programlarla yapılan ölçümlerle transfer miktarınız arasındaki
farklılıklar bulunabilir. Bunun sebebi, bu programların %10-15 civarındaki TCP/IP başlık
fazlalıklarını (header overhead) ve tekrar transferleri (retransmission)
hesaba katmamalarından kaynaklanmaktadır.
Neticede, sistemdeki kayıtlarınız esas alınarak faturalandırma yapılacaktır.
kötü haber !!! arkadaş limitli aldı ve limitin n olduğunu sormuş.adamalar "up+dl" demiş o da "siteniz de böyle yazıyo" demiş onlar da "YANLIŞ YAZILMIŞ " demişler.(
kafayı yicem azkaldı
sabredin benim fatura bi kaç güne kadar belli olur.size haber vericenm neyin n olduğunu
https://www.chip.com.tr/forum/3- ... hakkinda_t4388.html
arkadaşlar bu konu çok tartışılıyor üç dört farklı forum konusu açılmış bunların hepsini ayrı ayrı götürmek bana biraz ters geliyor.
adsl kota sitesi açılmıyooor. help