evde üç tane spliter var ve paralel bir telefon da yok ancak ya modemi ya da telefonu kullanmak durumunda kalıyorum. ttnet adsl destek hattıyla uzun görüşmeler yaptım ama onlar bağlantı da bir sorun olmadığını söylediler ne yapabilirim acil yarım lütfen.
adsl modem ile telefon aynı anda çalışmıyor
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4,805 mesaj
Ben ADSL'i ilk aldığım aylarda şöyle bir sorunlar karşılaşmıştım.Modem açıkken, yani ADSL bağlantısı aktif iken telefon ile görüşme yaparsam, telefonda cızırtı oluyordu.ADSL destek hattını aradım.Onlar da şöyle yanıt verdiler:Telefon hattını doğrudan ikiye bölmeyin.Hat önce modeme gitsin, sonra splitter ile ayırın ve telefonu ayrılmış hatta bağlayın.
Belki sendeki sorun da bundan kaynaklanıyor olabilir.
Yıllanmış Üye
1,452 mesaj
spliter ı başka bir modemde.telefonda denesen iyi olur.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
527 mesaj
line splitter a ordan modem ve telefona ayrı ayrı 2 çıkış oluyo ordan hallet, splittera gitmöeden hattı telefona bağlama galaiba paralel filan bağladın onuda da splitterdan alman lazım
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj
tuncabBen ADSL'i ilk aldığım aylarda şöyle bir sorunlar karşılaşmıştım.Modem açıkken, yani ADSL bağlantısı aktif iken telefon ile görüşme yaparsam, telefonda cızırtı oluyordu.ADSL destek hattını aradım.Onlar da şöyle yanıt verdiler:Telefon hattını doğrudan ikiye bölmeyin.Hat önce modeme gitsin, sonra splitter ile ayırın ve telefonu ayrılmış hatta bağlayın.Katılıyorum bu taktıgı deneyebilirsin
OP Taze Üye
2 mesaj
tuncabBen ADSL'i ilk aldığım aylarda şöyle bir sorunlar karşılaşmıştım.Modem açıkken, yani ADSL bağlantısı aktif iken telefon ile görüşme yaparsam, telefonda cızırtı oluyordu.ADSL destek hattını aradım.Onlar da şöyle yanıt verdiler:Telefon hattını doğrudan ikiye bölmeyin.Hat önce modeme gitsin, sonra splitter ile ayırın ve telefonu ayrılmış hatta bağlayın.sağol geçici bir süre için de olsa sorunuma çözüm oldu :D