Merhaba!
Türk Telekom’un ADSL’de öğrenci promosyonu yaptığını öğrenince emektar Dial-Up modemimi yedek kulübesine çekmeye karar verdm
Kısa bir süre içersinde bir ADSL modem almam gerekiyor. Aradığı özelliklere gelince:
- Firewall
- Splitter
- Router
- 4 Port
Sanırım bunlardan ilk ikisi artık default olarak geliyor modemle, ama ben işimi görsün diye değil de, profesyonel bişey almak istiyorum.
ADSL kullanan arkadaşlardan ve bazı firmalardan aldığım bligilere göre Zoom X4’ler eğer hatta bir sorun olursa anında arızaya geçiyormuş. Bu modemden aynı şikayetle geri gelenlerin sayısı oldukça fazla. Bazı arkadaşlar Aztech de Zoom kadar iyi hemde daha ucuz dediler. Zoom’a kanım birtürlü ısınmadığı için almakta tereddütlüyüm. Diğer yanda, Alcatel modemi olanlar gayet memnunlar, bazı arkadaşlar ise “niye o kadar para veresin ki? Al 3com, Aztech filan paşa gibi kullan!” diyor ama tecrübelerim bana hep ucuzsa bir bit yeniği vardır diyor.
Çevremde Siemens kullanan olmadığı içinse hiç bir fikrim yok. Bu konuda biraz fazla güvensizim. Bunların içinde, yada bunlardan başka hangi modem daha kalitelidir?
ADSL kullanan arkadaşlardan ricam, tecrübelerini benimle paylaşmaları. Hangi modemleri kullandınız veya kullanıyorsunuz, hangi marka modemde hangi sorunla karşılaştınız?