arkadaşlar hepinize öncelikle iyi günler dilerim ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
ben 2-3 gün önce ZOOM X5 ADSL modem aldım çok kolay bir kurulumun ardından internete bağlandım hızıda oldukça iyi fakat modemi aldığım gece 2 defa elektirik kesintisi oldu ve her iki kesintiden sonrada internete bağlanamadım ve modemin ayarlarını tekrar baştan yapmak zorunda kaldım
ertesi sabah yalnışlıkla modemin adaptörünü prizden çıkardım ve yine benim modemin internet bağlantısı yine gitti modem ayarlarını baştaan bidaha yapmak zorunda kaldım
modemi bilgisayara ethernet yolu ile bağlıyorum
ayarları yaptıktan sonra kayıt ediyorum flash belleğe yazdırıyorum ama sonra yine elektirik gidince hepsi gidiyo ne yapabilirim acaba
şimdiden teşekkğr ederim [V]
ADSL MODEMİM RESETLENİYOR
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Taze Üye
3 mesaj
Yeni zoomlarda bazı problemler olduğunu duydum ne kadar doğru bilemem ama bence en iyisi modemi iade etmen.Bir elektrik kesintisinde bozulacak modemin bu ülkede vay haline...
OP Taze Üye
3 mesaj
sağolun barkadaşlar bugun modemi aldığım yere götüreceğim
OP Taze Üye
3 mesaj
tamamdır arkadaşlar sorunu hallettim gidip modemimi zoom x6 ile değiştirdim :)
Yıllanmış Üye
105 mesaj
bana kalırsa modemde arıza vardır.. bnde zoom kullanıyorum aylardır gece gündüz açık bişey olduğunu görmedim hnüz...