Arkadaşlar ben TTNET ADSL hattımı kapatıp super adsl alacagım.Nedeni de sürekli bağlantı kopması ya o kadar sıkıldım ki son 2 aydır 15-20 dk gecmiyo bağlantı kopuyor.Modem değişti hatta baktılar nafile aranızda super adsl kullanan arkadaslar var mı varsa memnunlar mı?
ADSL SİZCE EN İYİ HANGİSİ
kardeşim geçeceksinde ne olacak yine telekom alt yapısıyla hizmet alacaksın bir tek ad değşikliği oluyor geri kalan hizmet aynı diğerleri de telekom alt yapısını kullanıyor
doru sölüyo wallah bidaha baglatmaya kaksan 60 ytl baglantı ücreti veriyon gelipte kurmuyolar sen kuruyon bence bi akç dilekçe ver sorun kalkar diyom benim her ay gb geçiyo diye 100 ytl yakın paare ödüyuodum bişe indirmedigim halde az baglandgım halde bi dilekççe verdim 30 ytl bu sefer gelmeye başladı sende yap kalkar herkesde kesilme olmuyo bişey vardır
Ben İstanbul da Feneyolun'dayım...Anadolu yakası ..TTNet kullanıyorum ...Hiç koptuğunu görmedim. Bağlantı mükemmel. Hız da TTNet in belirttiği sınırlara uygun. ....
Sen bence bu arada modemini bi kontrol et..
Tüm adsl servis sağlayıcları TTNet altyapısı kullanıyor.Haberin olsun!!!. Bu ne demek ...Bağlantın TTNet de kötüyse ..''ABC'' adsl de de kötü olacak .!!!!
Saygılar
arkadaşlar ben süper adsl kullanıyorum ne kopma ne kırılma var
ayrıca ttnetten daha performanslı gerek download gerekse upload da ttnetide denedim tam bi karın ağrısı bi sorunun olduğu zaman karşında doğru dürüst konuşmasını bile beceremeyen kişilere derdini anlatmaya çabalıyorsun seni hemen başından savmaya çabalıyorlar
Süper Adsl de kampanya var bu ay sonuna kadar ben ptesi konuşacam adamlarla ya gerçekten can sıkıcı arkadaşlar ben TTNET in müşteri hizmetleri ile zaten görüştüm eleman yolladılar eve hattı kesip tekrar bağladılar ama değişen bir şey yok yani o yüzden diyorum düşünün bi kere bi program indiriyorum %99 a geliyo bağlantı kopuyor sizcede can sıkıcı degilmi yani şimdi?
selimhunTüm adsl servis sağlayıcları TTNet altyapısı kullanıyor.Haberin olsun!!!Burada bir düzeltme yapmak isterim. Diğer ADSL sağlıyıcılar Ttnet'in altyapısı kullanmıyorlar. Ttnet'in kendi bir altyapısı yok. O da Superonline, Smile, TurkNet gibi Türk Telekom'dan kiralıyor.Hızı, bağlantıyı etkileyen sadece türk telekom'un kabloları da değil bu ara.
Dediğin gibi modemi de olabilir mesela. Bu tarz durumlarda diğer ADSL sağlıyıcılar sana Ttnet'ten daha iyi destek verebilirler. Ttnet çok büyük olduğu için, biraz devlet firması gibi olduğu içn pek yakından ilgelenmiyebilirler. Diğer firmalar daha atak, daha iyi bir müşteri hizmet verip, modem sorunlarına daha hızlı yardımcı olabilirler.
her zaman her yerde ttnet 2. olarak uydu net hiç kopukluk olmuyo desem yalan ama iyi hızlı
bu bağlantı kopmasında bi tuhaflık var ya,benim arkadaşlarda çok şikayet ediyolar bağlantı kopmasından ama ben 2 senedir kullanıyorum tık yok daha hiç kesilmedi ,bağlantı hızı gayet stabil +ben adananın köy gibi bir yerinde oturuyorum düşünün yani..
sizin modemde var ozaman bişilik ttnette deil bakın
bende düzeltiyim sadece quicknet kendi altyapısını hemde fiber kablolarla eviniz kadar döşeyim gerçek 10mb lık hzı veriyor ;)Yanlışbilgi vermişsin quicknet sitelere götürüyor fiber optik kabloyu bende zamanında çok sevinmişdim.
Benim sana tavsiyem uydunete geç, eyer kotalı kullanıyorsan 1mbps 4 gb kota uydunetin 10 mbps 5 gb kotalı tarifesi var... yanlız şöyle bi durum var 7 tl kablo tv parası vermek zorundasın bunlarda sabit hat parası almış gibi bişey oluyor.fiber optik kablo ile döşenmişse oturduğun yere quickneti dene derim
Sene 2010 :) artık hepsi ayrı firmalar :D TTNet,BİRİ Tellcom Superonline