Adsl Sorunum

HPQ-User
29-03-2008, 23:32   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

despot sormuş:
Tam Donanım

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
Öncelikle slm  bnm netim cok yavas bunuda msn'den bişi alıp verrken fark ettm  ltfen yardm yazın internet hızlandrıcı yklemstım ondan sora yavasladı :S format atsamda yinede   sorunum dewam etmekte lutfen yardımcı olun

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1)

GaMeRr
29-03-2008, 23:53   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,264 mesaj

Format atmana rağmen internet yawaşsa sistemden olucağını sanmıyorum internet sunucunda bir problem olabilir.Weya senin interneti kullanmanın internetinin yawaşlamasıyla bir doğru orantısı olabilir.

Son Düzenleme: GaMeRr ~ 29 Mart 2008 23:54
Koray Kocaman
30-03-2008, 00:11   |  #3  
Koray Kocaman avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,876 mesaj

Merhaba..

ADSL destek Hattını arayın ve 2-3 günden beri ADSL hızınızın fark edilir derecede düştüğünü belirtin, eğer normal der ise ekip gönderip bakılmasını isteyin.

Banned
30-03-2008, 00:12   |  #4  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj

Msn de dosya aktarım hızı maksimum dosyayı gönderen Pc nin dls upload hızı (1o24 mbit lik hızda upload hızı genelde max. 20-25 kb/ sn ye şeklindedir)  ve alıcı pc nin download hızı kadardır.Bunun sebebi paylaşımın sunucu servis tarafından yapılmayıp, alıcıdan upload - sunucu - alıcı download şeklinde olmasındandır.
Bu nedenledir ki msn de dosya  paylaşımları oldukça yavaştır ve bu sizin dls hızını göstermez.Bu tür paylaşımlarda rapid gibi siteleri tercih etmeniz daha doğrudur. Yinede dls hızınızı düşük olduğunu düşünüyorsanız dls speed test diye arama yapmanız yeterlidir.

Adls hızlandrıcı diye geçinen programların hiçbirine inanmayın.Adls hızının hizmet sağlayıcınızın tarifenizdde belirlediği hızı geçemez.1024 megabitlik tarifede üst hız sınırı 100 kb/sn dir.Bunun yanında orbit flaşget gibi programlar sadece bu limitinizi maksimum kullanmanızı sağlar.