Arkadaşlar ben 1 MBit 4 GBkotalı TTNet ADSL kullanıcısıyım.Sadece Eylül ayı için 1 MBit limitsizegeçmeyi düşünüyorum.Bunu da TTNet online işlem merkezinden yapmayıplanlıyorum.Bu durumda bu değişikliği hangi tarihte yapmalıyım. 31Ağustos akşamı mı? ve bunun için bana ekstra bir ücret falan herhangi birşey gelir mi?
ADSL Tarifemi değiştimek istiyorum
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
122 mesaj
Eğer hemen şimdi 1 MBit sınırsıza geçersem benim Eylül sonunda ödeyeceğim tutar kaç TL olacak?
Son Düzenleme: jacobs ~ 29 Ağustos 2009 23:25
şöyle izahta buluniyim bence hemen geçme yarı akşam geçmeni tavsiye ederim ki zaten beyanatta bulunduğunuz zaman 24 saat içinde gecerli oluyor, buda ay sonuna tekavul ediyor yani 31 ağustosu 1 eylüle bağlayan gece sınırsıza geçmiş oluyorsunuz ekstra ücret almıyorlar diye biliyorum ama degişmişte olabilir sadece ağustosta kullandığınız limitlinin faturasını ödersiniz haliyle
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
122 mesaj
şöyle izahta buluniyim bence hemen geçme yarı akşam geçmeni tavsiye ederim ki zaten beyanatta bulunduğunuz zaman 24 saat içinde gecerli oluyor, buda ay sonuna tekavul ediyor yani 31 ağustosu 1 eylüle bağlayan gece sınırsıza geçmiş oluyorsunuz ekstra ücret almıyorlar diye biliyorum ama degişmişte olabilir sadece ağustosta kullandığınız limitlinin faturasını ödersinizAnladığım kadarıyla o zaman 31 Ağustos gecesi TTNet Online İşlem merkezinden sınırsıza geçip 1 Eylül saat 00.00 a kadar bekleyip, sanırım o tarihten sonra sınırsıza geçmiş bulunacağım??