ADSL ve Radyo Serveri

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
ertanbeyatli
25-11-2004, 22:43   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj

Benim Adsl bağlantım var (3GB, ve değişken ip). Bilgisayarımı kullanarak internete online mp3 dosyası vermek istiyorum(radyo yayını şeklinde). Daha önceden bu işlemi çevirimli ağ bağlantımlar yapıyordum ama şimdi olmuyor çünkü ip adresimi 10.0.0.9  olarak gösteriyor. Böylece internete verdiğim mp3'leri başkası açamıyor.Bu konuda yardımcı olabilir misiniz

Saygılarımla

TurcoLouco
26-11-2004, 00:21   |  #2  
Taze Üye
10 mesaj

Arkadaşım gördüğüm kadarıyla elinde gerekli olan programlar ve pluginler varki daha önceden yayın yapabiliyormussun....Neyse Şimdi ipin hiç önemli değil Öncelikle makinendeki firewalldan programın kullandığı porta izin vermelisinki buda 8000 ve 8001 olmalı....Ondan sonra sıra Kullanmakta oldugun ADSL modemin Ayarlarına geliyor buradada 8000 ve 8001 numaralı portları acarak halledebilrisin...
Ama Gel gelelim bunları anlatan ben elimdeki dandik modem yüzünden (Loopcomm) yayın yapamıyorum....Bu Anlatığım haricinde çözümü olan varsa banada acıklarsa sevinirim :(
Çünkü aynı problem bende de var :D
Ertanbeyatli şimdi ulan hem yardım ediyon hemde benimde yardıma ihtiyacım var diyon diyebilirsin ama sana anlattığım yol Düzgün yol benim problem modemden kaynaklanıyor maalesef :(

locote
13-12-2004, 23:15   |  #3  
Taze Üye
4 mesaj

arkadaşlar bende sizden online nasıl radio dinleye bilrim bunu öğrene bilirmiyim. adsl 256kbps ile bağlanıyorum
tabi internet siteleri haric hani bu bahsettiğinizserver leri falan kullanarak.