arkadaşlar, 512 adsl ve zyxel modem kullanıyorum. 2-3 gündür adsl baya yavaşladı. 60kb lerde çekerken 5kb lere kadar düştü hız. sayfalar yavaş açılıyor. Bağlantılarımda Giden paket sayısı Gelen paket sayısının 2 katı fazla oluyor hep. adsl teknik servisteki arkadaşlar bunun virüs-spyware ile ilgili olduğunu sölediler. ancak norton-kaspersky-spyware doctor-spy sweeper-spy bot-adaware gibi programların hepsini yükledim ancak bişey bulamıyorum. modemi resetledim gene olmadı. yardımlarınızı bekliyorum...
adsl yavaşladı (gelen-giden paketleri)
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.beyler 3 gündür adsl servisle 10 kere falan konuştum. ve bana dedikleri kısaca şu:: bizde bir sorun gözükmüyor, sorun sizde, kendi başınızın çaresine bakın, arıza kaydı oluşturmaya gerek yok.. YA siz yardım etmiceksiniz de kim edecek? ben size ayda 100 mil ödüyosam en azından bi yardım almaya hakkım var, sorun kimden olursa olsun. neyse bu konuşma 2 kere oldu. vee güvenli kipte açıp tekrar saydığım programlarla virüs vs aradım YOK. Format bir çözüm olabilir, ancak genede problemin çözülmeme ihtimali var. bekleyip sabretmekten başka bi çarem yok sanırım. eğer virus vs olsaydı giden sayısı durmadan devamlı artardı. ancak ben bir sayfa açsam yada birşey download etsem, gelen sayısıyla giden sayısı beraber artıyor. ama herzaman giden daha fazla..
slm arkadaslar.
adsl baglantım 512 kb/ps olduğundanberi ölçüm yapıyorum ve
hızımın 443b-kb/ps ile 446kb/ps arasında degişiyor bunun nedeni ne olabilir acaba baglantımı usb den yaptım.acaba sorun bundanmı kaynaklanıyor olabilir yardımlarınız için simdiden tesekkürler.
macayedi arkadaşım gelen giden sayaçlarında giden yüksek miktarlarda olmamalı eğer böyleyse size spy virüs ıvır zıvır bulaşmıştır. Spy için spy sweeper virüs için karspersky kullanın ve tarama yapın bence sorunun çözülecek. yok hiç başedemiyosun at formatı gitsin. Yeni bir windows kur karspersky yükle update et spy sweeper yükle update et windows güvenlik duvarın açık olsun ve windowsunu update et eksik güncelleştirme kalmasın. Bilmedğin programlarıda kurma çünkü hangi program hangi portu açar belli olmaz.
Saintco arkadaş senin içinde şunu söyleyeyim durmun normal. Usb yerine ethernet kullanmak çok bişey farketmiyor bağlantı kurmayı sorunsuz kurduktan sonra. Bende ethernet bağlantısı var bende 512 hız göremedim daha. en yüksek 480-490 aralığında bağlantım olduğunu gördüm ama çoğu zaman seninki gibi 450(+-10) cıvarında gezeliyor