silici06arayüzü hoş diye antispy kullanılmaz.Yorumun yukarda işte arkadaşım uzatmanın manası yok bilmiyodun öğrendin işte arayüzü hoş diye antispy kullanılmaz demişin asc'yi antispy olarak görüyodunuz ben değil dedim şimdi bana kızıyon tabiki değil biliyoz heralde diye
arkadaşlara katılıyorum bende spyware doctor öneririm.
asc beleş sürümünü de paralısını da kurdum uzun süreler denedim hiç de öyle abarttıkları kadar
faydalı ve etkili bir program değil.
Advanced System Care Gerçekleri!
- 1
- 2
savasmeralYorumun yukarda işte arkadaşım uzatmanın manası yok bilmiyodun öğrendin işte arayüzü hoş diye antispy kullanılmaz demişin asc'yi antispy olarak görüyodunuz ben değil dedim şimdi bana kızıyon tabiki değil biliyoz heralde diye:)iyi hadi senin dediğin gibi olsun. mutlu oldunmu şimdi?
ya ben orda spyware doctordan bahsedecekken asc için de antispy diye yanlışlıkla yazmıştım yani aklımda spyware doctor varken yazdım diye karıştı biraz. sonradan farkettiğimde düzeltecektim baktım çok geç. ahmet05 hemen mesaj atmış ben dedim de değişti demesin diye değişemedim
Bu programı bir hafta oldu kullanmaya başlayalı. bir çok işi bir arada yapması cok güzel fakat şunu sormak istiyorum. ben anti spyware programı olarak spybot s&d 1.6 kullanıyordum e bir baktım bu programın yaptığı herşeyi asc yapıyormuş. peki asc nin anti spyware özelliği gerçekten antispyware programlarını aratmayacak kadar iyi midir?
vnms01Bu programı bir hafta oldu kullanmaya başlayalı. bir çok işi bir arada yapması cok güzel fakat şunu sormak istiyorum. ben anti spyware programı olarak spybot s&d 1.6 kullanıyordum e bir baktım bu programın yaptığı herşeyi asc yapıyormuş. peki asc nin anti spyware özelliği gerçekten antispyware programlarını aratmayacak kadar iyi midir?Hayır değil. Spybot'a devam et. ;)
peki ara sıra açıp asc ile de taratırım o zmn dursun spybot da asc de :)
teşekkür ederim
İnternette ara bi sürü pro için crack var xD Ben pro kullanıyorum..
ben kendim pro sürümünü kullanıyorum ve senin dediklerin bendede çıkıyor ama bu çıkanların hepsi varsayım alltta zaten bunu belirtiyor hepsini tek tek kontrol etmen konusunda seni uyarıyor
systemcare şu ana kadarki en iyi optimize programların başında geliyor programa haksızlık etmeyin ayrıca bulduğu spyware değil cookieslerdir (çerezler) bunlar çok önemli değil önemli olan sistem güvenliliğinizi neyle kontrol ettiğinizdir..
iyi bir defans için kaspersky internet security 2010
iyi bir malware kontrolü için Systweak advanced system protector öneriyorum
Bence senin dediğin spyware kaldırma değilde güvenlik savunma'dır yani bağişıklık kazandırma modu'dur eger 1800 varsa tane Malwarebytes' Anti-Malware veya a-squad 2 Free ile taratmanı öneririm .
Eger gerçekten begenmediysen Advanced System Care programını sana SpeedUp MyPc programını kurmanı öneririm pc'ye gerçekten müthiş bir hız kazandırıyor.
Siz programın taraması sonucu çıkan bilgiyi yanlış yorumlamışsınız.Bulunan zararlı sayısını göstermiyor.Bulaşabilecek ama güvenlik açığı olabilecek durumu anlatıyor.Bu işlemi bir kere yapınca programı kullandıkça çıkan zararlı sayısı ve güvenlik açığının daha az olduğunu göreceksiniz.Evet ne yazık ki bazı özellikleri tam anlamıyla kullanabilmek için para ödemek gerekiyor.
Dostum bir kere ASC güvenliğe adanmış bir yazılım değil ki. Genelde bilgisayarı optimize etme vardır.
arkadaşım program alay falan etmiyor.zaten o bulunanların hepsi zararlılar değil.içinde internet geçmişin,cookiler,artık dosyalar falan hepsini kapsıyo.zaten bi tek spyware için kullanılacak bir program da değil.kayıt defterini düzenlemede,disk birleştirmede de kullanabilirsin.bu programdan memnun değilsen ccleaner kullan derim...
Avast'da spyware koruması yoktur. Advanced system carenin bulduğu 1800 güvenlik açığı ise bana göre tamamen reklam kokan hareketlerdir. Eğer pro sürüm kullanmayı düşünüyorsan onun yerine Spyware Doctor kullan pişman olmazsın:2007 yılında verilmiş bir ödül yıl 2009
http://www.pctools.com/tr/spyware-doctor/download/Bu bir antivirüs değildir antivirüs ile birlikte kullanınız!
Son Düzenleme: Toxic ~ 29 Temmuz 2009 14:15
- 1
- 2