advanced system care yeni versiyonu yükledim.Tarattım ne çıktı?Çöp dosyadan sonra spyware gibi 2000 güvenlik sorunu bulundu silinmesi için pro sürümünü alınız!Free sürümde çıkıyor bunlar.Merak ettim tabi çünkü aşşağı satırda ne yazıyordu sizce?
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Sistem alay mı ediyor?Yoksa kafayımı yedi?Tabi kaç güvenlik sorunu var diye bu seferde spyware taraması yaptırttım system care'de ne çıktı?1800 Spyware!!!Avastla tarama yaptırdığımda ise hiçbir şey çıkmıyor.Yoksa advanced system care bedava sürümlerde insanlarla alaymı ediyor?Bu arada ad-aware ilede deneyeceğim bunu o ne kadar bulacak bakalım?
Advanced System Care Gerçekleri!
- 1
- 2
bu nasıl forum yaw?bi ş yerine s koyunca yeni hesap açmışım gözüküyor Bu arada ad-aware ile tarattım worm buldu bir tane sildim.Acaba hayla bir şey kalmış mıdır?
İşine yarayacağnı düşünüyosan pro sürümü al dene bakalım:)
Avast'da spyware koruması yoktur. Advanced system carenin bulduğu 1800 güvenlik açığı ise bana göre tamamen reklam kokan hareketlerdir. Eğer pro sürüm kullanmayı düşünüyorsan onun yerine Spyware Doctor kullan pişman olmazsın:
Bu bir antivirüs değildir antivirüs ile birlikte kullanınız!
bunda böyle bi bit yeniğinin olduğundan şüphelenmiştim :) ara yüzünüde sewmemiştim zaten kurup 2 dk sora kaldırmıştım nse spyware doctor arkadaşın dediği gibi baya etkili bir yazılım tawsiye ederim
Mustafa@PC'ye katılıyorum, sözkonusu program henüz emekleme ve gelişme aşamasında olup tüm çerezleri spyware gösteriyor. Denemesi bedava, çerezlerini sil sonra tarattır...
ASC bence çok iyi bir program. İki arayüzü var ve bence ikisi de çok hoş. Bedava sürümü de çok iyi. Ancak bazı iyi özellikleri bedava sürümünde yok. Mesela Kayıt Defteri Derin Tarama gibi. Türkçe.
Sağ üst köşeden "Seçenek->Windows Bakımı->Gizlilik Süpürme"ye gel. Burada bütün tarayıcıların Cookie Files maddelerinin kutularının işaretini kaldır. Cookie(çerez) dosyaları aslında bir defa girdiğin bir siteye bir dahaki sefere daha hızlı girebilmen için o siteyle ilgili bazı ayarları tutan dosyalardır ve çoğu spyware tarama programında sonuç listelerini uzatmaktan başka bir işlev taşımaz. Bu nedenle eğer ki paranoyak değilseniz, bu tür programlarda çerezleri sonuçların dışında tutmak için gerekli ayarları yapın.
Çerezler sizin hakkınızda kişisel bilgiler içermez. Genelde gördüğünüz reklamları tekrar görmenizi engellemek için görüntülenen reklamların listesini yapar. Güvenlik programları hem fazla bilgisi olmayan kullanıcıları bunlarla sonuç listelerini uzatarak programlarının iyi olduğuna ikna için hem de gerçekten internette daha iyi gizlilik isteyen kişileri memnun etmek için bunları varsayılan(default) olarak bulup silmeye ayarlıdır.
Şimdi bir de şöyle düşünün. Bir anti-spyware programı çerezleri buluyor(varsayılan olarak) ama bir diğeri varsayılan olarak bulmuyor. Çerezlerin ne olduğunu bilmeyen bir kullanıcı rahatlıkla çerezleri yakalayan programı daha iyi diye değerlendirebilir. Bundan muzdarip olmamak için genelde bu tür programlar çerezleri varsayılan olarak bulmaya ayarlı olarak gelir.
ahmeyt05ASC bence çok iyi bir program. İki arayüzü var ve bence ikisi de çok hoş.arayüzü hoş diye antispy kullanılmaz.
arkadaşlara katılıyorum bende spyware doctor öneririm.
asc beleş sürümünü de paralısını da kurdum uzun süreler denedim hiç de öyle abarttıkları kadar
faydalı ve etkili bir program değil.Son Düzenleme: silici06 ~ 17 Mayıs 2009 12:23
biliyorum ne olduğunu. sözde her işi yapan bir windows bakım aracı kendisi ama boşşş yani pcde yaptıklarına çok fazla inanmayın derim ben
tune up 2009, asc ye göre, ne yaptığını bilen daha stabil daha etkili bir programdır yada system mechanic de iyi bir programdır. asc yerine bunları tavsiye ederim
ben advanced system care pro sürüünü kullanıyorum eset stanadart tarama yapınca advanced virüs buluyo ama tek onu tarattıgımda bulmuyo
Yazılımın 2000 güvenlik sorunu bulundu demesi bu güncel zararlıları güvenlik duvarınız tanımıyor. Bunların gerekli girişleri yapılarak sistemin bunları engelemesini sağlayacağım manasındadır. Bu kadar zararlı buldum sileyim mi, değil. Benim gerçekten beğendiğim ve oldukça kullanışlı bulduğum bir yazılım herkese taviye ederim.
bebraben advanced system care pro sürüünü kullanıyorum eset stanadart tarama yapınca advanced virüs buluyo ama tek onu tarattıgımdaNe demek istedin? Cümleni anlayamadım.
Advanced System Care Tek tıkla;
-Spy Ware taraması
-Kayıt Defteri taraması
-Gizlilik süpürme
-Çöp Dosya taraması
-Sistem en iyileme
-Güvenlik savunma
-Disk birleştirme
-Korsan ayar taraması
Gibi sekiz farklı açıdan PC'ninzi tarayan ve bulduğu hataları gideren çok yararlı ve kullanışlı bir programdır. Ben bilgisayar konusunda zayıf insanların sistemlerine bu programı kurup gerekli ayarlarını yapıyorum ve 15 günde bir şu düğmeye bir kere tıklayın gerekli bakımı program kendi yapar diyorum.
Ayrıca Advanced System Care bir spy ware programı değildir. spyware doctor ile kıyaslanması onu sil spyware doctor yükle denmesi çok komik zaten bu tür programlardan beklediğimiz spyware bulmsaı değil sistemimize bakım uygulayarak gereksiz dosyaları silmesi gerekiyorsa birleştirme yapması kayıt defterindeki geçersiz kayıtları silmsidir ki Advanced System Care bu işi hem de tek tık ile çok iyi başarıyor
internette kısa bir araştırmayla programın PRO keyini de bulabilirsiniz
Bu tür yazılımları pc ile pek arası olmayanlar için sakıncalı buluyorum. Kaş yapayım derken gözünüzden olabilirsiniz.
JADEXYa ahmet bunun inanıp inanmamakla ne alakası var ki! program iyiyse kullanırsın değilse kullanmazsın bu kadar basit.silici06'yla dyaloğumuzu okuduysan ne demek istediğimi anlamışsındır. Yani ben program iyidir demek istedim.
JADEXYoo! ben yıllardır bu tür programları kullanırım hemde devamlı kullanırım hiç bir şeyde olmadı üstelik pc'den anladığımda sadece muhasebe programlarıyla sınırlı diyelim.Kullandığın programa göre değişir. Mesela Spybot'un TeaTimer'ı tehlikeli bence. Kısacası ben anlamıyorum hangi kayıt defteri değişikliğini engellediğini. O yüzden o kısmını yüklemedim bile.
savasmeralAdvanced System Care Tek tıkla;-Spy Ware taraması
-Kayıt Defteri taraması
-Gizlilik süpürme
-Çöp Dosya taraması
-Sistem en iyileme
-Güvenlik savunma
-Disk birleştirme
-Korsan ayar taramasıGibi sekiz farklı açıdan PC'ninzi tarayan ve bulduğu hataları gideren çok yararlı ve kullanışlı bir programdır. Ben bilgisayar konusunda zayıf insanların sistemlerine bu programı kurup gerekli ayarlarını yapıyorum ve 15 günde bir şu düğmeye bir kere tıklayın gerekli bakımı program kendi yapar diyorum.
Ayrıca Advanced System Care bir spy ware programı değildir. spyware doctor ile kıyaslanması onu sil spyware doctor yükle denmesi çok komik zaten bu tür programlardan beklediğimiz spyware bulmsaı değil sistemimize bakım uygulayarak gereksiz dosyaları silmesi gerekiyorsa birleştirme yapması kayıt defterindeki geçersiz kayıtları silmsidir ki Advanced System Care bu işi hem de tek tık ile çok iyi başarıyor
internette kısa bir araştırmayla programın PRO keyini de bulabilirsiniz
aynen arkadaşım aynısını bende defalarca yapmışımdır daha bir kez bile sorun olmadı inş. olmazda Advanced Systemcare bana görede süper bir proğram Hatta tune up kullandım gzl özellikleri var ama istenmeyen bazı hatalara nedn oluyor herşeyi sildiği için çokkkkkkkkk süper Advanced Systemcare
savasmeralAdvanced System Care bir spy ware programı değildir. spyware doctor ile kıyaslanması onu sil spyware doctor yükle denmesi çok komik zaten bu tür programlardan beklediğimiz spyware bulmsaı değil sistemimize bakım uygulayarak gereksiz dosyaları silmesi gerekiyorsa birleştirme yapması kayıt defterindeki geçersiz kayıtları silmsidir ki Advanced System Care bu işi hem de tek tık ile çok iyi başarıyorbirkere ascyi sil spyware doctor yükle diyen olmadı nerden çıkarıyorsun biz spylara karşı ascden daha etkili program olduğu için spyware doctor yükle dedik... yoksa asc sadece bir antispy değil bunu HERALDE YANİ biliyoruz
- 1
- 2